Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Manuka Ricostituente - 10 flakona/10ml

Numri i produktit: 048-200000011
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi Algem Natura

17 80

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 07.03.2024 deri 08.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Manuka Ricostituente Forte është një suplement ushqimor në shishe me një dozë të bazuar në mjaltë dhe vaj esencial Manuka të shoqëruar me ekstrakte dhe vitamina që kryejnë një veprim të fortë mbështetës. Është një produkt tonik në rastet e lodhjes së lidhur me simptomat e ftohjes dhe në të gjitha ato raste kur është e nevojshme të rikuperoni energjinë dhe vitalitetin. Prania e mjaltit Manuka i jep produktit edhe veti antibakteriale.


Produkte të ngjashme