status:

Bëni blerjet me lehtësi dhe besim të plotë në Foleja, vendin ku siguria e pagesave të juaja është prioriteti ynë!

Kur bëni blerje në internet, siguria e pagesave tuaja është një prioritet i madh. Prandaj, ne në Foleja punojmë vazhdimisht për të ofruar pagesa të sigurta për blerjet tuaja. Përdorimi i teknologjive të avancuara dhe protokolleve të sigurisë, të dhënat tuaja personale dhe financiare ruhen në mënyrë të sigurt dhe konfidenciale.

Mask Group 223

Ne garantojmë pagesa të sigurta duke mbrojtur të dhënat e juaja personale dhe financiare.

hr_rgb_black_(1)

BESIM

Duke përdorur teknologjitë më të fundit të sigurisë dhe protokollet e kriptimit, ne sigurojmë që transaksionet të mbrohen dhe të kodohen në mënyrë të sigurt. Kjo krijon një klimë besimi dhe i lejon klientët të ndihen të sigurt gjatë gjithë procesit të blerjes online.

idea_rgb_black_(1)

ZGJIDHJE E LEHTË

Ne e kuptojmë rëndësinë e komoditetit pa kompromentuar sigurinë. Kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar një sistem pagesash pa probleme dhe një përvojë miqësore për përdoruesit që garanton sigurinë e transaksioneve tuaja.

partnership_rgb_black_(1)

PARTNERITET

Ne kemi një partneritet të fortë dhe të besueshëm me platformën tonë, ne ofrojmë një përvojë të sigurt dhe të besueshme për klientët tanë. Me sistemin tonë të sigurt të pagesave, të dhënat financiare të klientëve ruhen dhe trajtohen me kujdes maksimal.

shopping_cart_ecommerce_rgb_black_(1)

BLERJE E SHPEJTË

Me vetëm disa klikime, ju mund të përfundoni në mënyrë të sigurt blerjen tuaj, duke ditur që informacioni juaj i ndjeshëm është i mbrojtur. Procesi ynë i thjeshtë eliminon kompleksitetet e panevojshme, duke ju lejuar të shijoni një përvojë blerjeje  pa probleme dhe të sigurt.

Mënyrat e pagesës

Group 11428

Pagesa me Visa

Kartë Krediti & Debiti

Një mënyrë pagese e sigurt dhe e përshtatshme për klientet që ju lejon të kryeni blerje duke përdorur kartën tuaj të kreditit dhe debitit.

Group 11429

Pagesa me Visa Electron

Kartë Krediti & Debiti

E pranuar gjerësisht që ofron opsione të sigurta dhe të besueshme pagese ndaj klientëve. Me ne pagesat janë të përshtatshme dhe të sigurta.

Group 11430

Pagesa me Mastercard

Kartë Krediti & Debiti

E njohur globalisht që u ofron përdoruesve një mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme për të kryer pagesa për blerje në mbarë botën.

Group 11431

Pagesa me Maestro

Kartë Krediti & Debiti

E pranuar gjerësisht që u ofron përdoruesve një metodë të sigurt dhe efikase për kryerjen e pagesave brenda dhe jashtë vendit.

Group 11435

Pagesa me para në duar

Pagesa pas pranimit

Paguani blerjet pas pranimit të produktit, duke ofruar mundësi të përshtatshme dhe të sigurt për ju që preferoni të mos përdorni metoda pagese elektronike.

Group 11434

Pagesa me transfer bankar

Transfer bankar

Metodë e besueshme dhe e përshtatshme për transferta nga një llogari bankare në tjetrën, duke lejuar transaksione të sigurta dhe efikase.

Group 11433 (1)

Raiffeisen Bank Kosova

Bankë

Opsion i përshtatshëm i pagesës përmes Raiffeisen Bank, duke siguruar një eksperiencë të sigurt dhe të qetë të transaksionit për klientët.

Group 11432

NLB Bank Kosova

Bankë

Lehtësi e pagesës përmes NLB Bank, duke garantuar një proces të sigurt dhe të qetë transaksioni për klientët. Mënyrë e thjeshtë dhe e sigurt për pagesa.

Shkarkoni aplikacionin e foleja

Një platformë e besueshme dhe miqësore për përdoruesit që ofron një gamë të gjerë produktesh, duke siguruar një përvojë blerjeje të qetë dhe të këndshme për klientët.

Pytje të shpeshta

Si mund t'ju ndihmojmë sot?

Ne ofrojmë disa mënyra të pagesës për porositë tuaja.  Këto përfshijnë pagesën përmes kartës kreditore ose debitore:

  • NLB DEBIT (Visa & MasterCard- Të gjitha bankat) & Raiffeisen Bank (Visa & MasterCard- Të gjitha bankat).
  •  Pagesën me faturë e cila bëhet me transfer bankar Cash on delivery (pagesa pas pranimit të porosisë)

Po, ne ofrojmë mundësinë e pagesës në dorëzim dhe mund të zgjidhni këtë mënyrë pagese në momentin e finalizimit të porosisë tuaj.

Koha për të kryer pagesën e porosisë tuaj varet nga metoda e pagesës që zgjidhni. Për shumicën e kartave kreditore, pagesa bëhet menjëherë pasi të vendosni porosinë. Nëse keni zgjedhur pagesën në dorëzim (COD), do të duhet të kryeni pagesën në momentin e pranimit të porosisë suaj.

Ne kujdesemi për sigurinë e të dhënave tuaja të pagesës dhe përdorim standarde të avancuara të sigurisë për të mbrojtur informacionin tuaj. Përdorimi i protokolleve të sigurisë SSL (Secure Socket Layer) siguron kodimin e të dhënave tuaja për të siguruar që informacioni juaj të jetë i mbrojtur gjatë transaksionit.

Ne ofrojmë një politikë të rimbursimit të caktuar nëse keni ndonjë problem me porosinë ose produktin. Nëse keni nevojë për rimbursim, ju lutemi na kontaktoni në afatet e caktuara pas pranimit të porosisë suaj dhe ne do t'ju udhëzojmë për procedurën e kthimit të pagesës.

Ne respektojmë privatësinë dhe sigurinë e të dhënave tuaja. Nëse dëshironi të ruani informacionin e kartës suaj për porosi të ardhshme, ju mund të kryeni një regjistrim ose të krijuar një llogari në faqen tonë online. Kjo do të lejojë që informacioni i pagesës tuaj të ruhet në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë për porositë e ardhshme.