Blej tani

status:

Vetëm
7.35€
në ditë
OPEL CORSA
  • Garanci 4 vite (80,000km)
  • Regjistrim i plotë për 1 vit
  • Kasko për 1 vit
Pjesëmarrja fillestare 20% Maturiteti 6 vite

OPEL CORSA

  • Garanci 4 vite (80,000km)
  • Regjistrim i plotë për 1 vit
  • Kasko për 1 vit
Pjesëmarrja fillestare 20%
Maturiteti 6 vite
Vetëm
7.35€
në ditë

Modelet e veturave

Jeni te interesuar për ofertë individuale?

Pse Foleja Motors?

Ne ofrojmë për ju këto përparësi: 

steering-wheel (3)

Xhiro Provë

E gjitha cfarë duhet të bëni për xhiron provuese është të zgjidhni llojin e automjetit që dëshironi të testoni, dhe datën që j’u përshtatët juve.

consulting

Konsultë individuale

Blerja e një automjetit është i rëndësishëm dhe ne mundësojm konsulta individuale në mënyrë që të bëni zgjedhjen e përkryer.

Layer 2

Mundësia për pagesë mujore

Është e vërtetë! Bëjeni tëndin automjetin e ëndrrave duke paguar shumën mujore rregullisht vetëm në foleja motors.

repair

Riparimi i automjeteve

Ne mendojm për ju, njëkohësisht vlerësojmë automjetin tuaj duke siguruar shërbimet më cilësore dhe riparim me garancion 2 vjeçar.

opel-veture-l (1)

Rezervoni shërbimin tuaj

Rezervoni lehtësisht shërbimin tuaj të riparimit ose mirëmbajtjes nga interneti. Mbyllni takimin tuaj për shërbime, riparime apo edhe konsulta ose kontrolle te ndryshme lidhur me automjetin. Në vetëm gjashtë hapa të thjeshtë zgjidhni orën, datën dhe koncesionarin e autorizuar sipas dëshirës tuaj.

Zbulo më shumë
veture-opel-r (1)

Vlerësoni automjetin

Shiko sa mund të kursesh për blerjen tënde të re. Vendos të dhënat e automjetit që ke në përdorim dhe ne do t’ju informojmë mbi shumën që përfitoni si bonus përkundrejt blerjes së një automjeti të ri Opel. Thjesht plotëso formularin dhe mëso më shumë mbi vlerën aktuale të automjetit tënd.

Zbulo më shumë

Jeni te interesuar për ofertë individuale?

Çfarë thonë klientët?

Makina shumë të mira dhe mbi të gjitha pritja dhe trajtimi i klientit edhe shumë vite pas blerjes së makinës është i jashtëzakonshëm.

Ilir Fazliu

Shumë e kënaqur me zgjedhjen time. Cilësi dhe shërbim fantastik ndaj klientit. Shumë e rekomanduar.

Arta Syla

Shumë tërheqës, kursyes i mirë i karburantit, i qëndrueshëm dhe elegant.

Arben Mustafa

Si mund të na gjeni?

Orari i punës

E hënë - E premte:

08:00 - 17:00

E shtune:

09:00 - 14:00

E diel:

Mbyllur
Lokacioni

Magjistralja Prishtinë - Ferizaj,
km. 7,  10000 Pristina

Jeni te interesuar për ofertë individuale?