status:

Shijoni përditshmërinë tuaj duke blerë tek ne çdo gjë që ju duhet!

Shijoni përditshmërinë tuaj duke blerë tek ne çdo gjë që ju duhet!

Rreth foleja

Ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë përvojën më të mirë të blerjeve online. Me një gamë të larmishme produktesh dhe një përkushtim ndaj përsosmërisë, ne jemi këtu si platforma juaj më e besuar e tregtisë e-commerce.

mision

Misioni

Të përkushtuar tek besimi dhe shërbimi i mirëfillitë i konsumatorëve, ne përpiqemi të ju ofrojmë klientëve një përvojë të lehtësuar gjatë blerjeve dhe shitjeve online, duke ofruar produkte cilësore të pakrahasueshme, si dhe duke mundësuar dërgesat më të shpejta dhe të sigurta.

vision

Vizioni

Të bëhemi një platformë e blerjeve dhe shitjeve, ku klientët tanë besojnë në përkushtimin tonë drejt ofrimit të një game të gjerë të produkteve, çmimeve të pakrahasueshme, shpejtësinë dhe besueshmërinë më të madhe në dërgesë, të gjitha të shoqëruara nga një përvojë blerjeje dhe shitjeje të përsosur.

Intersection 5

Premtimet e foleja

  • Besim në çdo blerje dhe shitje
  • Cilësi të pakrahasueshme
  • Dërgesa të shpejta
  • Çmime të favorshme

Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve

Blini sipas kategorisë tuaj të preferuar

Benefitet

Një Platformë intuitive dhe e lehtë ndaj përdoruesit në të gjitha pajisjet, Aplikacioni Mobil duke qenë primar.

Një katalog i gjërë I produkteve, i përzgjedhur nga furnitorët tanë më të mirë vendorë dhe të BE-së.

Cilësi e pakrahasueshme me DHL në përpikshmërinë e dërgesave dhe shërbimeve, me transport falas.

Platformë e dedikuar në mbështetjen e klientit, e përqendruar në shërbime me cilësi të lartë para dhe pas shitjes..

Familja e foleja