Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Liposomal Glutathione 250 ml - Dragonfruit + Mango

Numri i produktit: 048-200000001
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi ActiNovo

38 90

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Glutation eshte substance endogjene, antioksidant, me i fuqishmi i llojit t'tij, nuk ka substance tjeter qe prodhohet brenda trupit, me veprim me te fuqishem se glutationi, dhe si i tille ka rol kyc ne sistemin imun, crregullimet dhe semundjet e ketij sistemi, dhe jo vetem!


Ne nje studim klinik (pilot); te realizuar me perdorim oral te suplementit GLUTATION LIPOSOMAL, ne doza ditore 500mg dhe 1000mg duke i percjelle nivelet e tij ne disa pika target/shenjuese si psh: gjak, eritrocite (qelizat e kuqe te gjakut), plazme, dhe gjak periferik - qeliza mononukleare; pas nje jave, pas dy javesh dhe pas nje muaji, rezultatet e arritura ishin te jashtezakonshme!

Pas nje muaji perforcimi imun i qelizave natyrore vrasese (te njohura si NK cells, Natyral Killer cells) arrinte deri ne 400% te vleres fillestare (pa suplementin GLUTATION LIPOSOMAL) ndersa proliferimi limfocitar arrinte 60%

Rendesia e kesaj qendron ne faktin se keto rezultate preliminare nga ky studim tregojne qe perdorimi oral ditor i suplementit GLUTATION LIPOSOMAL pervec qe rrite depot e glutationit endogjen (qe prodhohet nga trupi yne) krijon poashtu pergjigje antioksidative ne cdo qelize te sistemit imunitar, duke realizuar madje edhe efekt sinergjik!

Perforcimi imun permes qelizave natyrore vrasese (NK cells) ndihmon ne luften kunder tumoreve dhe infeksioneve mikrobiale te ndryshme ndersa proliferimi limfocitar ndihmon ne krijimin e nje pergjigje imune specifike ndaj cdo agjenti qe sulmon trupin tone!


Produkte të ngjashme