status:

Materialet më cilësore për mobiljet tuaja shtëpiake

Besuar nga 5000+ klient të kënaqur 4.4

Kualitet

Garanci & Siguri

Komoditet

Transport i shpejtë

Produktet më të kërkuara

77 00
99,00 €
-22%
(4.66667)

75 00
99,00 €
-24%
(4.5)

39 00
59,00 €
-34%

200 00
217,00 €
-8%

Kuzhina

Elegancë dhe funksionalitet me mobiljet e foleja home. Dizajne që përshtaten me stilin tuaj të jetesës, duke ofruar hapësirë maksimale dhe organizim.

Dhoma e ndenjës

Krijoni ambientin tuaj ideal të ndenjës me mobiljet elegante dhe të qëndrueshme nga foleja home. Shfletoni gamën e gjerë të produkteve dhe bëni zgjedhjen tuaj.

Dhoma e gjumit

Zgjidhje funksionale dhe praktike për dhomën tuaj të gjumit. Mobilje me dizajne moderne dhe cilësore.

Të preferuarat

Gjerësia: 100 cm

Lartësia: 55 cm

Thellësia: 55 cm

Tavoline kafeje Frida

€80

SHIKO PRODUKTIN

Të preferuarat

Gjerësia: 100 cm

Lartësia: 145 cm

Thellësia: 41.5 cm

Komodë Frida 4D

€220

SHIKO PRODUKTIN

Të preferuarat

Gjerësia: 150 cm

Lartësia: 55 cm

Thellësia: 41.5 cm

TV Komodë Frida 3D

€148

SHIKO PRODUKTIN

Kuzhina Moderna Plus

Krijoni një kompozim funksional dhe modern të kuzhinës duke zgjedhur mobiljet nga seria Moderna Plus.

Ajo është dizajnuar me linja të thjeshta me theks në praktikueshmëri dhe ergonomi.

Kuzhina me shkëlqim Line Mini


Krijoni një kompozim funksional dhe modern të kuzhinës duke zgjedhur mobiljet nga seria Line Mini.

Ajo është dizajnuar me linja të thjeshta me theks në praktikueshmëri dhe ergonomi.

Vendi ku ndërtoni shtëpinë tuaj të ëndrrave me mobilje moderne.

Ne synojmë t’ju ofrojmë zgjedhjet më të mira të mobiljeve shtëpiake që plotësojnë nevojat tuaja.