status:

Si funksionon foleja?

Zgjëroni tregun tuaj të biznesit përmes këtyre tre hapave të thjeshtë.

Regjistrohu si partner

Plotësoni formularin tonë më të dhënat e kompanisë, për tu bërë partner i foleja.

Ngarkoni informatat e produkteve

Fotot, përshkrimet dhe çmimet e produkteve duhet të ngarkohen në platformën tonë.

Filloni të shitni në platformën më të madhe

Për 24 orë produktet tuaja do të shfaqen në platformën e foleja dhe mund të pranoni porosi.

behur-partner-dhl-posta

Përfitimet

Zgjerim i biznesit dhe rritje e të ardhurave
Partneriteti me ne do të thotë zgjerim të burimeve të të ardhurave tuaja. Merrni avantazh nga baza jonë e klientëve dhe hapni rrugë për tregje të reja, duke çuar në rritjen e shitjeve dhe të ardhurave.

Qasje në burime dhe teknologji të avancuara
foleja ka një teknologji dhe burime të avancuara për menaxhimin e platformës dhe proceseve të tjera të biznesit. Ju si një shitës lokal mund të përfitoni nga ky burim i teknologjisë dhe përvojes duke rritur efikasitetin e shitjës suaj.

Marketingu nga foleja
Përparësi e theksuar për biznesin tuaj do të jetë kostot e reduktuara të marketingut, pasi që foleja përmes prezencës saj të fortë, ofron marketing për partnerët e saj në të gjitha kanalet e marketingut digjital.

Logjistikë dhe depo
Ne ofrojmë dërgimin e produkteve të klienteve, magazinimin e sigurtë të mallrave, organizimin e hapësirës në depo.

Rritja e shitjeve dhe përkrahje teknike
Ju mund të bëni ekspozimin e produkteve tuaja te kilentët ekzistues të foleja dhe përkrahjen e klienteve për vlerësime, ankesa, rimbursim dhe kthim të produkteve.

Ekonomik
Foleja ofron opsione konkurruese të çmimit që bëjnë të jetë ekonomik për shitësit lokalë të përdorin platformën tonë dhe të përfitojnë nga avantazhet e shitjeve online.

Çka nënkupton partneriteti me foleja?

Partneriteti me foleja ofron mundësi të reja për të shfaqur produktet online dhe për të përmisurar prezantimin e tyre në tregun e internetit, duke sjellë një avantazh të ri për të gjitha palët.

Group 7832

Çka nënkupton partneriteti me foleja?

Biznesi juaj mund të ketë akses në vende të reja, të zgjerohet në tregje të pashfrytëzuara, të shmangë konkurrentët ose të fitojë klientë më të përkushtuar.

Group M7838

Dërgesë me DHL

DHL është lider global në industrinë e logjistikës së transportit. Për shkak së është i specializuar në dërgesa të porosive ndërkombëtare, shërbime korriere dhe transport të mirëfilltë, ne kemi përzgjedhur DHL si postën tonë.

Bëhu partner