Blej tani

status:

Numri i produktit: 048-200000008
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi Algem Natura

16 90

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi prej 19.04.2024 deri 20.04.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Manuka Uri Len është një suplement ushqimor i bazuar në D-Mannose, vaj esencial Manuka dhe ekstrakte bimore të Bearberry, Goldenrod dhe Cranberry të cilat promovojnë funksionalitetin dhe mirëqenien e traktit urinar.


Produkte të ngjashme