status:

Kategoritë më të kërkuara në foleja

Brendet më të kërkuara

Teknologji

Shiko të gjitha

foleja specials

Shiko të gjitha
24h

61 00
77,00 €
-21%
24h
24h

19 90
39,00 €
-49%
24h

158 00
199,00 €
-21%
Zbritje
24h

329 96
362,74 €
-9%
24h
72h
24h

14 00
20,00 €
-30%
24h

17 00
24,00 €
-29%
24h
24h

15 00
18,00 €
-17%
24h

14 00
20,00 €
-30%
24h

14 00
20,00 €
-30%
Zbritje
24h
24h

11 00
13,00 €
-15%
(5)
24h

15 50
19,00 €
-18%
24h

22 50
26,50 €
-15%
24h

101 00
131,30 €
-23%
24h

12 00
16,50 €
-27%
24h

Koleksioni më cilësor i veshjeve sportive 

Fivestar Fitness sjell në linjë brendin më të ri Fivestar Nation, ku çdo veshje është krijuar nga materialet më cilësore dhe unike.

Veshjet sportive ju ofrojnë:

  • Rehati ku janë të përshtatshme për lëvizje gjatë ushtrimeve.

  • Stil dhe elegancë që ndjekin trendet e fundit në modën sportive.

  • Cilësi të materialit dhe qëndrueshmëri.
24h

20 00
29,00 €
-31%
24h

17 00
24,00 €
-29%
24h

15 50
18,50 €
-16%
24h

15 50
19,50 €
-21%
24h
24h

9 00
11,00 €
-18%
24h

16 50
21,50 €
-23%
24h

21 00
25,00 €
-16%
24h
24h

15 00
18,00 €
-17%
72h
72h

81 00
86,00 €
-6%
72h

96 00
105,00 €
-9%
72h

72 00
82,00 €
-12%
72h