status:


Bashkohu me ne në udhëtimin tënd të fitnesit

Zgjedh pakon tënde dhe anëtarësohu në Fivestar Fitness.


Bashkohu me ne në udhëtimin tënd të fitnesit

Zgjedh pakon tënde dhe anëtarësohu në Fivestar Fitness.

120 ,00

180 ,00

240 ,00
Logo dark (1)

- rrjeti i palestrave më premium të fitnesit në Kosovë

gym

Të gjitha pajisjet në një vend

Pavarësisht çka dëshironi të ushtroni, në Fivestar i keni të gjitha pajisjet me një nivel të lartë të pastërtisë.

food

Fivestar Store

Në Fivestar ju mund të porositni kafe, fruta, protein bars & shakes dhe shumë produkte të tjera.

shower

Freskohu me një dush

Pas përfundimit të sesionit të ushtrimit ju mund të shfrytzoni hapësiren e dedikuar për dush.

Group 11217

Pagesa me RFID

Nuk ke para me vete? Mos u bo merak, mund te paguash me pulsarë të dorës RFID të Fivestar.

Group 11604

Me 7 klube dhe ende në rritje, Fivestar është më afër se sa mendoni. Zgjedh vendin tënd dhe rrit performancën në nivel tjetër.

Mask Group 285

Hapësirë për gjimnastikë

Hapësirë e dedikuar për joga dhe gjimnastikë brenda palestrës tonë! Ne e kuptojmë rëndësinë e ofrimit të opsioneve të ndryshme të stërvitjes që plotësojnë preferencat dhe qëllimet unike të fitnesit.

Pajisjet e fundit

Ne besojmë që t’ju ofrojmë pajisje moderne që janë në krye të inovacionit dhe të dizajnuara për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja të fitnesit me shpejtësi dhe me efikasitet.

Mask Group 286
Mask Group 288

Stërvitjet Cardio

Stërvitjet Cardio në pajisje të tilla si traka vrapimi, biçikleta të palëvizshme ose makina eliptike të cilat i gjeni vetëm në fivestar, janë një nga mënyrat më të mira për të forcuar zemrën tuaj.

Fivestar rrjeti i palestrave më premium të fitnesit në Kosovë

Çfarë thonë të anëtarësuarit për ne?

“Pa dyshim, palestra më e mirë në rajon. Pajisjet, dizajni dhe shërbimi e bëjnë Fivestar-in një vend tejet të rehatshëm për këdo.”

Alban Turku

Palestra më e mirë në qytet deri më tani. Ka shumë hapësirë dhe posedon pajisje të shkëlqyeshme. Jam i lumtur!

Qun Rukovci

“Palestër fantastike, më e mira në Kosovë, stafi, pajisjet, gjithçka është mahnitëse.”

Besian Bicurri

Logo dark (2)

A je gati të fillosh aventurën tënde të vërtetë?