Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: 048-200000014
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi Promo Pharma

34 90

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Aide ® është në gjendje të pasurojë dietën ditore me sasinë e germaniumit, e cila, mbi të gjitha, për shkak të rafinimit të drithërave dhe produkteve që rrjedhin prej tyre, shpesh është larg vlerës optimale të nevojave aktuale individuale. Është një formulë ekskluzive e gjermaniumit organik në ujë të distiluar për të siguruar përthithje të shpejtë dhe efektive nga trupi. Marka tregtare dhe formula e regjistruar. Sot edhe më efektive: me Ganoderma Lucidum.


Germanium është një element thelbësor për ribalancimin e vazhdueshëm të funksioneve të shumta qelizore: nëse është i pranishëm në sasi optimale në trup, ai kontribuon në mënyrë aktive në forcimin e mekanizmave të prodhimit të energjisë, aftësive mbrojtëse antioksiduese dhe potencialit të përgjigjes imune.


Produkte të ngjashme