status:

Nëna & Bebe

Nëna & Bebe

Produktet e shëndetit të nënës dhe foshnjave mund të klasifikohen në një kategori të gjerë. Për shembull, çantat e ruajtjes së qumështit të gjirit, pompat elektrike të dyfishta të gjirit dhe grupe të ngjashme produktesh që nënat që punojnë do të kenë nevojë shpesh janë ndër materialet më të nevojshme. Mbrojtësit e thithkave, të cilat janë ndër produktet nënë-bebe, janë gjithashtu produkte që mbrojnë nënën dhe foshnjën. Kontejnerët për ruajtjen e qumështit që mund të përdoren nga nënat që punojnë janë gjithashtu një nga produktet e përdorura shpesh.

Nënat gjithashtu mund të blejnë jastëkë gjoksi për të mbrojtur shëndetin e gjirit të tyre. Në të njëjtën kohë, prodhohen modele manuale dhe me dorë të pompave të gjirit. Nënat duhet të kujdesen për foshnjat e tyre. Në fakt, nënat që kujdesen për veten do t'i ndihmojnë edhe foshnjat e tyre të jenë të shëndetshme. Kur lani fëmijën tuaj, do të ishte e drejtë të blini shampo që bien në sy dhe pa parabenë. Në të njëjtën kohë, është një zgjedhje e përshtatshme të zgjidhni fibra dhe doreza larëse që nuk do të irritojnë lëkurën e foshnjës tuaj. Larja e fibrave të prodhuara nga sfungjerët natyralë të detit nuk do të irritojë kurrë lëkurën e ndjeshme të foshnjës suaj.

Kremrat për fëmijë, hidratuesit dhe mbrojtëset me shumë aspekte në kategorinë e kujdesit për fëmijë do t'ju ndihmojnë gjithashtu të kujdeseni për fëmijën tuaj në mënyrë të shëndetshme. Vajrat për bebe të krijuara për relaksimin e fëmijës tuaj janë gjithashtu produkte që çdo nënë duhet të përdorë për fëmijën e saj. Ju gjithashtu mund të përdorni sapunë natyralë pluhur për të mbrojtur lëkurën e foshnjës tuaj. Larja e rrobave të foshnjës me këto sapunë pluhur nuk do të shkaktojë asnjë reaksion alergjik në lëkurën e fëmijës suaj. Sapunë për fëmijë, vaskë për fëmijë, thonj gërshërë për fëmijë dhe detergjentë për larjen e rrobave u ofrohen edhe nënave në pritje me përbërësit e tyre më natyralë.

Produkte për ushqyerjen me gji

Produkte për ushqyerjen me gji të foshnjave, është projektuar me veçori që ofrojnë komoditet si për nënat ashtu edhe për foshnjat. Qeset e ruajtjes së qumështit të gjirit, të cilat janë ndër produktet e ushqyerjes me gji të foshnjave, do të ndihmojnë nënat që punojnë ose kanë nevojë të dalin jashtë për të shtrydhur dhe ruajtur qumështin e tyre. Qeset e ruajtjes nuk e prishin kurrë qumështin e gjirit dhe e lejojnë atë të ruhet për një kohë të gjatë. Qeset e sterilizuara të ruajtjes së qumështit nuk kërcënojnë shëndetin e foshnjës. Këto çanta, të cilat prodhohen në cilësi mjekësore, nuk dëmtojnë shëndetin e njeriut.

 Pompat e qumështit, të cilat janë ndër produktet e gjidhënies së foshnjës, janë gjithashtu produkte shumë funksionale. Pompat e gjirit me energji elektrike janë të dizajnuara në një strukturë pa BPA dhe BPS. Duke ofruar efikasitet maksimal në kohën më të shkurtër, pompat e mjeljes janë produkte që do të plotësojnë nevojat tuaja në rast emergjence. Është e mundur të kryhen stile të ndryshme mjeljeje me këto pajisje. Pompat e qumështit kanë numra të ndryshëm të niveleve të fshesës me korrent. Mund të themi se ky nivel pastrimi me fshesë me korrent do të sigurojë një përdorim komod për nënat. Pompat e qumështit janë krijuar për të imituar ritmin natyral të thithjes. Falë fazave të mjeljes, me këto produkte mund të arrihet në një kohë të shkurtër prodhimi i qumështit të gjirit.

Mjete të ndryshme për nënë dhe bebe

Si nënë, të kesh mjetet e duhura në dispozicion mund të përmirësojë shumë kujdesin dhe mirëqenien e fëmijës suaj. Ka disa sende thelbësore që çdo nënë duhet t'i ketë parasysh. Së pari, një monitor i besueshëm i foshnjës ju lejon të mbani një sy mbi të voglin tuaj edhe kur jeni në një dhomë tjetër, duke ofruar paqe mendore dhe duke garantuar sigurinë e tyre. Së dyti, një çantë pelenash e pajisur mirë është e domosdoshme për të mbajtur të gjitha gjërat thelbësore kur jeni në lëvizje, duke përfshirë pelenat, pecetat, shishet dhe rrobat shtesë. Mban gjithçka të organizuar dhe lehtësisht të aksesueshme. Për më tepër, një pompë cilësore e gjirit është thelbësore për nënat që ushqejnë me gji, duke u mundësuar atyre të nxjerrin qumësht dhe të ruajnë furnizimin e tyre me qumësht. Një mjet tjetër thelbësor është një mbajtëse ose hobe për fëmijë, e cila ju lejon ta mbani fëmijën afër dhe duart tuaja të lira, duke lehtësuar lidhjen dhe kryerjen e shumë detyrave. Së fundi, një termometër dixhital është thelbësor për monitorimin e temperaturës së foshnjës tuaj dhe identifikimin e menjëhershëm të çdo shenje të etheve ose sëmundjes. Këto mjete, së bashku me gjërat e tjera thelbësore të foshnjës, si shishet, biberonët dhe kompletet e kujdesit për foshnjat, ndihmojnë nënat në ofrimin e kujdesit më të mirë dhe krijimin e një mjedisi edukues për të vegjlit e tyre të çmuar.

Produkte për sigurinë e nënës dhe bebes

Pajisjet e sigurisë, të cilat janë ndër më të rëndësishmet, zënë një vend të rëndësishëm për kujdesin e foshnjës. Nënat mund të marrin mbështetje nga pajisje të ndryshme sigurie për t'i mbajtur fëmijët e tyre të sigurt dhe të vetëdijshëm për to. Për shembull, shamitë dhe perdet, mbrojtëset e rripave dhe qafës, pasqyrat e makinave dhe produkte të tjera të sigurisë së automjeteve të dizajnuara për përdorim në automjet do t'ju ndihmojnë të siguroni sigurinë e foshnjës tuaj në automjet. Ju duhet të blini produkte sigurie të automjeteve sipas nevojave tuaja. Individët që udhëtojnë shpesh me makinë mund t'i përdorin këto grupe produktesh për foshnjat e tyre. Përveç kësaj, produktet që janë përgjegjëse për sigurinë e foshnjës në mjedisin e shtëpisë janë ndër opsionet. Dyert e sigurisë, mbrojtëset e qosheve, mbrojtëset e prizës, tapat e dyerve, sirtarët dhe bravat e kabinetit të ofruara për shitje janë produkte që do të garantojnë sigurinë e bebes në ambientin e shtëpisë. Produktet e sigurisë së shtëpisë, të cilat duhet të gjenden në çdo shtëpi, janë pajisje të prodhuara me nivele të ndryshme mbrojtjeje. Prandaj, duhet t'i blini patjetër këto produkte për të garantuar sigurinë e foshnjës në mjedisin e shtëpisë.

Ndër pajisjet e përdorura dhe të preferuara shpesh nga nënat; Përfshihen edhe monitorët e bebeve. Fakti që monitorët e bebeve prodhohen në nivele të ndryshme teknologjike ndihmon për të plotësuar të gjitha llojet e nevojave. Për shembull, monitorët dixhitalë të projektuar të foshnjave kanë një veçori të mrekullueshme të transmetimit të zërit falë detalit të përforcuar të kabllit. Me këto pajisje, do të jetë e mundur të qëndroni në kontakt me fëmijën tuaj pa qenë i zënë rrjeti juaj Wi-Fi. Ju mund të përdorni monitorët dixhitalë të foshnjave për të dëgjuar zërin e foshnjës tuaj në kopshtin tuaj, në shtëpi ose brenda 300 metrave nga ju, ose për t'u informuar ndërsa ai është duke fjetur.

 Monitorët dixhitalë të foshnjave që japin një paralajmërim nëse dilni jashtë rrezes janë gjithashtu ndër opsionet. Të projektuar me një mikrofon me ndjeshmëri të lartë, monitorët dixhitalë të foshnjave do të transmetojnë edhe një klikim të vogël. Falë kësaj veçorie, do të njoftoheni sapo fëmija juaj të zgjohet. Është gjithashtu e mundur të rregulloni nivelin e volumit të monitorëve dixhitalë për fëmijë që kanë një njësi prindërore. Ekzistojnë edhe modele të monitorëve për bebe të prodhuara me kamera që janë një nga pajisjet më të admiruara në mesin e produkteve të kujdesit për nënën dhe fëmijën.

Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Eksploro botën e blerjeve online me një përvojë të thjeshtë me aplikacionin foleja.