status:

hr_rgb_black

Besim

Ne kemi krijuar një reputacion për besimin dhe seriozitetin, duke siguruar që ju të mund të blini me besim në dyqanin tonë online.

idea_rgb_black

Zgjidhje

DHL ofron zgjidhje logjistike gjithëpërfshirëse, duke siguruar përmbushje të qetë dhe efikase të porosive tuaja.

partnership_rgb_black

Partneritet

Ne jemi partnerë me DHL, një kompani e besueshme transporti, që siguron porositë tuaja të dorëzohen menjëherë dhe në mënyrë të sigurt.

shopping_cart_ecommerce_rgb_black

Përvojë e qetë

Foleja ju ofron një përvojë të qetë blerjeje. Mund të lundroni nëpër kategori, të filtroni kërkimin tuaj dhe të gjeni atë që kërkoni.

Ne ofrojmë shërbime globale të logjistikës

dhl-img-2

Green Logistics

Green Logistics është një komponent thelbësor i përkushtimit të DHL ndaj qëndrueshmërisë dhe përgjegjësisë mjedisore. DHL njeh ndikimin e operacioneve logjistike në planet dhe punon në mënyrë aktive drejt reduktimit të gjurmës së saj ekologjike. Duke investuar në automjete me karburant alternativ, duke optimizuar rrugët e dorëzimit dhe duke zbatuar sisteme efikase të menaxhimit të transportit, DHL synon të minimizojë emetimet dhe të promovojë cilësi më të pastër të ajrit. Për më tepër, DHL fokusohet në reduktimin e mbetjeve, riciklimin dhe përdorimin e zgjidhjeve të paketimit miqësore me mjedisin për të minimizuar ndikimin mjedisor. Nëpërmjet përkushtimit të tyre ndaj praktikave të logjistikës së gjelbër, DHL jep një shembull pozitiv për industrinë dhe kontribuon për një të ardhme më të qëndrueshme.

Divizionet tona

Ne kemi organizuar kompaninë tonë në divizione të specializuara për të ofruar një përvojë të qetë dhe efikase të blerjeve online për klientët tanë. Divizionet tona, duke përfshirë DHL Express, Foleja Warehouse, Foleja Fulfillment dhe Foleja Customer Care, punojnë së bashku pa probleme për t’ju ofruar një udhëtim gjithëpërfshirës dhe të kënaqshëm të blerjeve në internet. Nga dërgesat e shpejta dhe të besueshme me DHL Express deri te menaxhimi i përpiktë i inventarit në Foleja Warehouse dhe nga përpunimi i porosive nga ekspertët me Foleja Fulfillment deri te mbështetja e jashtëzakonshme e klientit nga Foleja Customer Care, ne kemi dizajnuar divizionet tona për të përmbushur çdo aspekt të nevojave tuaja për blerje online.

dhl-divisions
dhl-info

Njohuritë dhe Inovacioni

Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë një përvojë tregtare dinamike dhe tërheqëse që pasqyron risitë më të fundit në këtë fushë. Duke nxitur një kulturë inovacioni, ne synojmë të shtyjmë kufijtë, të eksperimentojmë me teknologji të reja dhe të eksplorojmë tendencat në zhvillim për të qëndruar përpara në industrinë konkurruese të blerjeve online. Ne përpiqemi vazhdimisht të mbledhim njohuri të vlefshme në lidhje me preferencat e konsumatorëve, tendencat dhe dinamikën e tregut për të përmirësuar ofertat tona dhe për të ofruar një përvojë të jashtëzakonshme blerjeje.

Pyetje të shpeshta

Si mund të ju ndihmojmë?

Transporti i porosisë suaj ofrohet falas dhe do të realizohet me partnerin tonë të shërbimeve logjistike, postën DHL. Ju nuk do të paguani asnjë tarifë transporti dhe do të përfitoni nga këmbimi i sigurt dhe i shpejtë i produkteve deri te destinacioni juaj.

Afati i pritjes për dërgimin e porosisë suaj varet çdo here nga porosia që ju bëni.Ju lutemi kini parasysh se kjo kohë mund të ndryshojë në varësi të destinacionit dhe kohës së përpunimit të dërgesës suaj. Para se të procesojmë porosinë tuaj ne gjithmonë ju njoftojmë për afatin kohor të dërgesës.

Për çdo pyetje ose problem gjatë dërgimit të porosisë suaj, ju mund të na kontaktoni përmes numrit të kontaktit të disponueshëm në platformën tonë online. Gjithashtu, ofrojmë edhe një opsion për chat live apo ndihmë në linjë.

Nëse dëshironi të ndryshoni adresën e dorëzimit pasi që është konfirmuar porosia, ju do të keni mundësi të na kontaktoni dhe ne do e ndryshojmë adresën e dorëzimit. Por në rastet qe porosia juaj ende nuk është konfirmuar ju mund të ndryshoni adresën e dorëzimit në llogarinë tuaj te foleja.com

Për momentin, ne operojmë vetëm brenda Kosovës, por do të zgjerohemi shumë shpejt dhe të ofrojmë shërbimin tonë edhe jashtë Kosovës. Jemi në fazën e zhvillimit të një strategjie të zgjerimit dhe jemi të përkushtuar për të arritur në tregje të reja.

Për çdo hap të porosisë ju do të njoftoheni përmes telefonit nga ‘’Kujdesi ndaj klientit’’.