Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: 048-200000010
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi Algem Natura

9 90

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Nucleo Plus është një suplement ushqimor në kapsula gastrorezistente me bazë nukleotide, FOS dhe kultura të gjalla të cilat nxisin ekuilibrin e florës intestinale në rast nevoje (terapi me antibiotikë, çrregullime gastrointestinale).


Produkte të ngjashme