Blej tani

status:

Numri i produktit: 048-200000005
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi Algem Natura

10 40

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi prej 19.04.2024 deri 20.04.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Manuka Sed Tosse është një suplement ushqimor i bazuar në mjaltin Manuka dhe ekstrakte bimore të Marshmallow dhe Plantain që promovojnë funksionimin e mukozave të sistemit të frymëmarrjes. Trumza favorizon rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale ndërsa farat e grejpfrutit janë të njohura për vetitë e tyre natyrore antimikrobike.


Produkte të ngjashme