Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Liposomal Coenzyme Q10 250 ml - Wildberry

Numri i produktit: 048-200000004
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: NANO DISTRIBUTION SH.P.K.
Brendi ActiNovo

36 90

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Koenzima Q10, e njohur edhe si ubiquinone, është një antioksidant i rëndësishëm dhe mbrojtës nga dëmtimi i qelizave. Kjo lëndë ushqyese po fiton rëndësi në rritje si një mbështetës natyral i shëndetit të zemrës.

Një dozë ditore prej 100 mg ActiNovo Liposomal Coenzyme Q10 është e barabartë me sasinë e koenzimës Q10 që gjendet natyrshëm në 25 koka brokoli!


Produkte të ngjashme