Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Kabllo Xiaomi Mi, 2-në-1 mikro USB në tipin C, 100cm, e bardhë

Numri i produktit: RMU-200002151
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

7 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 08.03.2024 deri 09.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Për karikim dhe transferim më të shpejtë të të dhënave

Brenda kabllit, shumë tela punojnë së bashku për të siguruar karikim të sigurt dhe më të shpejtë deri në 2.4A.

Lidhja e brendshme është bërë nga 28 copë tela bakri të veshur me kallaj O.1 mm, të përforcuar me

Najloni 250D për t'i bërë ballë konsumimit gjatë përdorimit afatgjatë.


Një kabllo për të karikuar pajisje të ndryshme

Karikoni dhe sinkronizoni pajisjet tuaja Micro USB si dhe pajisjet e tipit C duke përdorur vetëm një kabllo.

Thjesht lidhni USB-në në çdo portë USB, zgjidhni lidhësin e duhur për pajisjen tuaj për të filluar shpejt karikimin dhe sinkronizimin e të dhënave.

Detajet
Gjatësia: 1 m
Gjatësia e kabllos: 1 m
Gjinia: Mashkull
Lidhësi 1: USB A
Ngjyra: E bardhë
Versioni USB: USB 2.0


Produkte të ngjashme