Blej tani

status:

Hama karikues wireless për celular në makinë 15W, Turbo Fast Charge

Numri i produktit: MET-200000371
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi Hama

39 99

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi prej 16.04.2024 deri 17.04.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Karikues i shpejtë me shpejtësi karikimi deri në 15W

Smartphone mund të vendoset horizontalisht dhe vertikalisht në mbajtësen magnetike të telefonit celular, duke e bërë atë ideal për t'u përdorur gjatë ngasjes

Nuk kërkohen bashkëngjitje të tjera. Smartphone është i lidhur në unazën magnetike

Ngjitje e qëndrueshme e karikuesit në grila me gjerësi 15 - 35 mm falë një pajisjeje shtrënguese

Mbështesat e buta silikoni në karikuesin e makinës mbrojnë telefonin inteligjent nga gërvishtjet dhe dëmtimet

Karikimi fillon automatikisht pasi telefoni inteligjent të lidhet / vendoset në karikues

Për të përfunduar procesin e karikimit, thjesht hiqni telefonin inteligjent nga karikuesi

Teknologjia e karikimit inteligjent: teknologji induktive me valë (mund të përdoret me të gjitha pajisjet e përputhshme)

Karikimi smart dhe i sigurt: Mbrojtja nga mbingarkesa, mbitensioni dhe lidhja e shkurtër


Specifikat


Lidhja USB-C

Display: LED Funksion

Tensioni i hyrjes 1 / Maks. Rryma hyrëse 1: 5 V / 3 A

Tensioni i hyrjes 2 / Maks. Rryma hyrëse 2: 9 V / 2,22 A

Tensioni i hyrjes 3 / Maks. Rryma hyrëse 3: 12 V / 1,67 A

Maks. Fuqia dalëse: 15 W


Produkte të ngjashme