Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000107
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi fitbit

164 00

Përfshinë TVSH 18%

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Orë FitBit Versa 2 e hirit është një orë inteligjente e krijuar për të gjurmuar aktivitetet tuaja të përditshme dhe për të promovuar një mënyrë jetese të shëndetshme. Ai vjen me veçori inovative si përgjigjet zanore ndaj mesazheve (vetëm për Android), Spotify, rezultate të cilësisë së gjumit brenda aplikacionit, pagesë të sigurt me #FitbitPay dhe një ekran gjithmonë aktiv. 


- Gjurmon aktivitetet e përditshme

- Monitoron cilësinë e gjumit

- Monitorimi i rrahjeve të zemrës 24/7

- Lejon pagesë të sigurt me #FitbitPay

- Ekran gjithmonë i ndezur


Produkte të ngjashme