Blej tani

status:

Kontroller Gaming Esperanza EGG106W për PC, PS2, PS3, i bardhë

Numri i produktit: YLL-200001602
Disponueshmëria

3

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi Esperanza

9 00

Përfshinë TVSH 18%

10,00 €
Ju kurseni: 1,00 €

10 %

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Esperanza EGG106W është një kontroller i gjithanshëm dhe ergonomik i përshtatshëm për t'u përdorur me platformat e lojërave PC, Playstation 2 dhe Playstation 3. Me funksionalitetin analog të ndezjes/fikjes dhe teknologjisë së vibrimit refleks, ky kontrollues ofron një përvojë të reagueshme dhe gjithëpërfshirëse të lojës.


  • Teknologjia e lidhjes: Me kabllo
  • Ndërfaqja e pajisjes: USB
  • Butonat e funksionit të kontrollit të lojës: D-pad
  • Teknologjia e kontrollit të lojërave: Analoge/Dixhitale
  • Tastet e funksionit të tastierës: 12


Produkte të ngjashme