Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000224
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi Hama

16 90

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 02.03.2024 deri 04.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

2.0 altoparlantë për kompjuterë dhe laptop.

Furnizimi me energji elektrike është i përshtatshëm përmes lidhjes USB.


Specifikat


Impedanca 4 Ω


Shtrirja e frekuencës 50 - 20,000 Hz


Tensioni 5 V


Top Performanca 6 W


Sistemi audio 2.0


Pesha 560 g


Produkte të ngjashme