Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000100
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi fitbit

339 00

Përfshinë TVSH 18%

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Orë FitBit Sense 2 është një orë inteligjente premium që është e mirë për entuziastët e fitnesit. Vjen një ngjyrë të bardhë/platin të lëmuar dhe është e mbushur me veçori që e bën atë një domosdoshmëri për atë që kërkon të mbajë gjurmët e shëndetit dhe mirëqenies së tyre.


- Ndjekja e fitnesit, duke përfshirë GPS, minutat e zonës aktive dhe njohjen automatike të ushtrimeve

- Veçoritë inteligjente, të tilla si njoftimet, asistentët zanorë dhe pagesat me celular

- Përfshin një provë falas të Fitbit Premium, i cili ofron njohuri të avancuara dhe stërvitje të personalizuara për qëllimet e fitnesit dhe mirëqenies.


Produkte të ngjashme