Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000099
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi fitbit

339 00

Përfshinë TVSH 18%

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Orë FitBit Sense 2 është një gjurmues aktiviteti i teknologjisë së lartë të krijuar nga Fitbit. Vjen në një ngjyrë elegante hiri/grafit dhe ofron një lojë të gjerë funksionesh për t'ju përshtatur monitorimit të shëndetit, fitnes dhe gjumin tuaj.


- Teknologji e avancuar e sensorëve për monitorimin e rrahjeve të zemrës, stresit dhe temperaturës së lëkurës

- Ndiqni modelet tuaja të gjumit dhe merrni njohuri dhe rekomandime të personalizuara

- Monitoroni qëllimet tuaja të fitnesit dhe përparimin me GPS, mënyrat e stërvitjes dhe ndjekjen e aktivitetit të përditshëm


Produkte të ngjashme