Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000086
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi fitbit

179 00

Përfshinë TVSH 18%

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

FitBit Charge 5 Active Tracker, i disponueshëm në ngjyrë të zezë/grafit, është një gjurmues fitnesi rezistent ndaj ujit, i krijuar për t'ju përdorur të monitoroni qëllimet tuaja të shëndetit dhe fitnesit.


- Rezistent ndaj ujit deri në 50 m

- Sensori EDA për monitorimin e stresit

- Gjurmimi i metrikës së shëndetit (SpO2, ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës, temperatura e lëkurës, etj.)

- GPS i integruar për gjurmim në kohë reale

- Monitorim 24/7 i rrahjeve të zemrës me PurePulse

- Njoftimet për rrahjet e larta dhe të ulëta të zemrës

- Ndjekja e minutave të zonës aktive

- Ndjekja dhe vlerësimi i gjumit

- Ndjekja e ciklit menstrual

- Fitbit Pay™ për pagesa pa kontakt

- Jetëgjatësia e baterisë deri në 7 ditë


Produkte të ngjashme