Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Switch D-Link, GO‑SW-24G, Gigabit i zi

Numri i produktit: MET-200000067
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi D-Link

149 90

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Easy Desktop GO-SW-24G Port Gigabit është një zgjidhje ekonomike,për SOHO dhe bizneset e vogla dhe të mesme që dëshirojnë të përfitojnë nga gjerësia e shtuar e Gigabit Ethernet. Ai siguron 24 porta 10/100/1000 Mbps që ju lejojnë të zgjeroni lehtësisht rrjetin tuaj.


Kaloni në Rrjetin Gigabit

Me shpejtësi të transferimit të të dhënave deri në 2000 Mbps në full-duplex, ky switch është ideal për transferime të shpejta skedarësh, lojëra në internet dhe media. Përmban porta Ethernet me easy-acces me tregues LED për port për të dalluar lehtësisht statusin e lidhjes.


Kurseni energjinë


GO-SW-24G mbështet IEEE 802.3az Ethernet me Efiçiencë të Energjisë, i cili kursen energji dhe zvogëlon nxehtësinë automatikisht pa dëmtuar performancën ose funksionalitetin. Ndërprerësi mund të zbulojë kur një kompjuter i lidhur është i mbyllur ose kur nuk ka trafik Ethernet dhe mund të zvogëlojë automatikisht energjinë e përdorur për atë port, duke ndërprerë ndjeshëm përdorimin e energjisë. Përveç kësaj, ndërprerësi optimizon përdorimin e energjisë për secilën portë bazuar në gjatësinë e kabllit të lidhur me të, duke përdorur vetëm aq energji sa kërkohet. Të dyja këto funksione punojnë së bashku për t'ju ndihmuar të kurseni automatikisht energjinë.


Instalim i besueshëm i Plug and Play


GO-SW-24G është një pajisje plug-and-play që nuk kërkon konfigurim, kështu që konfigurimi është i thjeshtë dhe pa probleme dhe mund të lidhni lehtësisht shumë kompjuterë, të ndani skedarë, muzikë dhe video nëpër shtëpinë tuaj ose zyre, apo edhe të krijoni një mjedis lojërash me shumë lojtarë. 


Specifikat


Numri i porteve: 24porte

Lloji kryesor i portave 1000BASE-T Gigabit Ethernet

Kapaciteti 32 Gbps, 48 Gbps

I montueshem ne Rack

Metal

Adresa MAC 8K


Produkte të ngjashme