Blej tani

status:

Shpërndarës Natec Dragonfly USB 2.0 480 Mbit/s, i zi

Numri i produktit: ACN-300021340
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi Natec

20 00

Përfshinë TVSH 8%

Dorëzimi me 05.03.2024 deri 06.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Është një përshtatës funksional që ju lejon të rrisni numrin e portave të dobishme në laptopë dhe PC.


  • Natec Dragonfly është një përshtatës funksional që ju lejon të rritni numrin e portave të dobishme në laptopë dhe PC.
  • Në ditët e sotme, shpërndarësi USB po bëhet një shtesë jashtëzakonisht e rëndësishme për kompjuterët laptopë modernë, në të cilët numri i lojërave elektronike të disponueshme është gjithnjë e më i kufizuar.
  • Shpërndarësi është i pajisur me 3 porte USB 2.0, të cilat do t'ju lejojnë të lidhni me lehtësi më shumë aksesorë, të tillë si një maus, tastierë, USB flash drive ose hard disk.
Detajet
Ngjyra: E zezë
Numri i daljeve USB: 4
Numri i porteve Ethernet: 1
Tensioni i rrymës (V): 5 V


Produkte të ngjashme