Blej tani

status:

Numri i produktit: KOM-200055272
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Sonoff

26 00

Përfshinë TVSH 18%

28,00 €
Ju kurseni: 2,00 €

7 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Sonoff TX është një çelës drite me prekje dhe inteligjente. Mund të përdoret me anë të një aplikacioni nëpërmjet rrjetit WiFi ose klasik, me anë të prekjes.


-Maks. ngarkesa: 400

-Numri i kanaleve: 2

-Furnizimi me energji elektrike: 100 deri në 240 V AC, 50/60 Hz

-Mbrojtja: WPA-PSK, WPA2-PSK

Detajet
Ngjyra: E bardhë


Produkte të ngjashme