Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Switch D-Link, GO‑SW-16G/E, i zi

Numri i produktit: MET-200000066
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi D-Link

78 50

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 04.03.2024 deri 05.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

D-Link Go-16-Port Gigabit Desktop janë dizajnuar me lidhje Gigabit Ethernet me shpejtësi deri në 10x më shpejt se 10/100 Ethernet, si dhe Teknologjia e Gjelbër D-Link për kursimet e energjisë. Këta shpërndarës (switch) kanë një bazë metalike të qëndrueshëm që mund të përdoret në një tavolinë ose në një raft rrjeti. Me dritat LED në panelin e përparmë mund të zbuloni dhe korrigjoni shpejt problemet në rrjetin tuaj.


Specifikat


Numri i porteve: 16porte

Lloji kryesor i porteve: 1000BASE-T Gigabit Ethernet

Kapaciteti:32 Gbps,48 Gbps

D-Link Green: Po

Detajet
Numri i porteve Ethernet: 16


Produkte të ngjashme