Blej tani

status:

Ruter D-Link Wireless AC750, Dual Band, DIR-809

Numri i produktit: MET-200000058
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi D-Link

44 50

Përfshinë TVSH 18%

Koha e dorëzimit 2 ditë pune

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Routeri Wireless AC750 Dual Band është një ruter i fuqishëm. Shtrirja dhe besueshmëria e rritur e teknologjisë AC Wireless Dual Band arrin më tej në shtëpinë tuaj, me shpejtësi të kombinuar Wireless deri në 750 Mbps. Tiparet e avancuara te siguris i ruajnë rrjetin dhe të dhënat tuaja të sigurta nga ndërhyrësit. Mund të konfiguroni një zonë Guest dhe tu jepni vizitorëve akses në Internet pa u dhënë atyre akses në pjesën tjetër të rrjetit tuaj. Quality of Service (QoS) i integruar, ju lejon të vendosni përparësi ndaj trafikut të rëndësishëm për të siguruar që aplikacionet tuaja te preferuara po marrin Bandwidht ne menyre optimale.


Specifikat


Hardware Version • B1

Device Interfaces • IEEE 802.11ac/n/g/b/a wireless LAN1

• 10/100 Fast Ethernet WAN port

• Four 10/100 Fast Ethernet LAN ports

LEDs

• Power

• 5 GHz WLAN

• 2.4 GHz WLAN

• Internet

• WPS

Antenna Type • Three external antennas

Data Signal Rate • 2.4 GHz

• Up to 300 Mbps1

• 5 GHz

• Up to 433 Mbps1

Standards • IEEE 802.11ac/n/g/b/a • IEEE 802.3u

Minimum Requirements • Internet Explorer 9, Firefox 20, Chrome 25, Safari 5.1 or

higher

• Wired or Wireless Ethernet network adapter

• Cable/DSL modem or other Internet Service Provider

equipment with Ethernet port and an active Internet

subscription

Security • WPA & WPA2 (Wi-Fi Protected Access) • WPS (Wi-Fi Protected Setup)

Advanced Features • Web setup wizard

• QoS (Quality of Service)

• DMZ (Demilitarized Zone)

• Repeater mode

• Firewall - Network Address Translation (NAT)

• Guest zone

• IPv6 functionality

• Multicast support

Detajet
Lloji i antenës së Wi-Fi-së: Antenë e trefishtë (2.4 GHz/5 GHz/5 GHz)
Numri i porteve Ethernet: 4


Produkte të ngjashme