Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000054
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

12 60

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Një karikues i zakonshëm i telefonit përmban tela me gjatësi të kufizuar, i cili zakonisht përzihet dhe priret të humbet.

Harrojini të gjitha problemet që lidhen me tela me karikuesin pa tel ACME CH306.

Ky karikues wireless është shumë i lehtë për t’u përdorur - thjesht futni karikuesin e murit në një prizë, vendosni karikuesin wireless në çdo lloj sipërfaqeje dhe vendosni celularët tuaj në krye të tij *.

Një dritë LED blu tregon nëse pajisja juaj është vendosur siç duhet.

Një dritë LED e kuqe ju njofton nëse telefoni nuk është vendosur siç duhet në ngarkues.

ACME CH306 karikues pa tel është një pajisje e domosdoshme në çdo shtëpi apo zyrë


Specifikat


Distanca e karikimit deri në 6 mm

Tregues LED

Mbrojtje nga lidhja e shkurt

Hyrja DC 5 V, 2 A 

Dalja DC 5 V, 1 A 

Detajet
Karikim wireless: Po


Produkte të ngjashme