Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Kabllo Acme CB 2011S, Micro USB, 1m, e bardhë

Numri i produktit: MET-200000044
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

4 90

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Kabllo origjinale e llojit S Micro. Kablloja është e pajisur me një port USB për ta lidhur në telefon, në kompjuter apo në karikues. Kablloja është e gjatë 1 metër dhe përmban një voltazhë prej 5V,dhe 2A.


Produkte të ngjashme