Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000033
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

70 20

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Ora e mençur më e fundit nga ACME SW202G me ekran rezistent ndaj ujit dhe gervishtjeve do tëpëlqehet edhe nga përdoruesit më të kërkuar.

Një dizajn delikate dhe një trup gri luksoz kozmik do të forcojë imazhin e të gjithëve dhe do të mbetet mjeti më i mirë gjatë takimeve, udhëtimeve ose pushimeve.

Ju mund të bëni dush, të notoni dhe të zhyteni deri në 50 m nën ujë duke mbajtur këtë orë!

Përveç të gjitha funksioneve kryesore të një smartwatch, si 2.5 Gorilla Glass, prekje ekrani, bluetooth,monitor i rrahjeve të zemrës.

Avantazhi i tij më i madh është jeta e baterisë që zgjat deri në 14 ditë


Specifikat


Hapat dhe monitorimi në distancë

Mënyra multi-sportive

Sinkronizimi i kontakteve

Monitorimi i gjumit

Alarm vibrues

Kontrolli i largët i muzikës

Njoftimet e thirrjeve / mesazheve

Njoftimet e kalendarit

GPS

Paralajmërim anti-humbës

Rrahjet e zemrës:Automatik dhe manual

Sensor: Përshpejtues, monitor optik i rrahjeve të zemrës, sensor i dritës

Mbrojtje nga goditjet

Rrip :I lëvizshëm

Ekran shumëngjyrësh

Versioni Bluetooth:v5.0

Dridhje

Rezistencë ndaj ujit:50 m