Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000005
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

25 99

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Me peshoren inteligjente ACME SC101 Bluetooth ju mund të matni jo vetëm peshën tuaj. Ju mund të gjurmoni ndryshimet e yndyrës së trupit tuaj. Përveç kësaj, ju mund të kontrolloni BMI-në tuaj dhe të shihni se ku qëndroni sipas moshës dhe gjinisë tuaj me peshën tuaj. Një funksion tjetër i shkëlqyeshëm matja e BMR e cila ju tregon se sa kalori ju nevojiten për të kryer funksione themelore ditore, si frymëmarrja ose tretja. Të gjitha këto statistika shkojnë në telefonin tuaj sapo ta sinkronizoni me peshoren, në mënyrë që të mund të gjurmoni me lehtësi trendet dhe të shihni ndryshimin e rezultateve në aplikacionin special.


Specifikat


Pesha neto :1.04 kg

Pesha (kapaciteti) maksimal:150 kg

Matja të masës trupore (BMI) :Po

Analiza e yndyrës trupore :Po

Saktësia :100 g

Funksioni i kujtesës:Po

Fikja automatike:Po

Lidhjet:Bluetooth v4.0

Matja e yndyrës trupore: Teknologjia BIA

Matja e Shkallës Metabolike (BMR):Po

Lloji: Peshore elektronike

Njësia matëse :kg; lb; st


Produkte të ngjashme