Blej tani

status:

Peshore e mençur FitBit Aria Air, e bardhë

Numri i produktit: MET-200000111
Disponueshmëria:

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi fitbit

69 90

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Sensorët dhe komponentët

Pesha dhe BMI: Katër qeliza ngarkese matin peshën. BMI llogaritet dhe shfaqet në bazë të peshës dhe gjatësisë.


Ekrani

Ekran LCD me dritë të pasme.

Aria Air tregon peshën.

Njësi në paund, kilogramë ose gurë.

Bateria dhe fuqia

Aria Air përdor 3 bateri AAA—nuk ka nevojë për kabllo energjie.

Lloji i baterisë për Aria Air: 3 bateri standarde AAA me madhësi 1.5V (të përfshira).

Përdoruesit

Aria Air mbështet shumë përdorues.

Të dhënat tuaja të peshës nga secila peshore sinkronizohen me panelin tuaj privat të Fitbit, kështu që ju mund të kontrolloni se çfarë të dhënash shpërndani.

Gama e matjes: 0-180 kg.

Paralajmërim


Temperatura e funksionimit: 0° deri 40° c.

Lagështia relative: 15-93%.

Përputhshmëria

Aria Air sinkronizohet me pajisjen tuaj celulare nëpërmjet Bluetooth.

 

Aplikacioni Fitbit është i pajtueshëm me telefonat më të njohur. Për të konfiguruar dhe përdorur produktet dhe shërbimet tuaja Fitbit, duhet të instaloni aplikacionin Fitbit në një pajisje të përputhshme me një nga sistemet operative të mëposhtme:

 

Apple iOS 14 ose më i lartë.

Android OS 8.0 ose më i lartë. Shikoni këshilla shtesë për telefonat.


Ndiqni të dhënat e peshës dhe më shumë

Gjurmon më shumë se peshën duke treguar BMI-në tuaj në aplikacionin Fitbit.

Grafikët

Shikoni tendencat tuaja dhe gjurmoni përparimin në grafikët dhe grafikët e lehtë për t'u lexuar në panelin e kontrollit Fitbit.

Sinkronizohet me valë përmes Bluetooth

Duke përdorur teknologjinë me valë Bluetooth të smartfonit tuaj, sinkronizoni statistikat tuaja me llogarinë tuaj Fitbit, ku ato përpilohen në grafikët dhe grafikë të thjeshtë që ju lejojnë të shihni përparimin tuaj me kalimin e kohës.

Konfigurimi i lehtë i telefonit inteligjent

Vendosni shkallën tuaj në minuta. Përdorni teknologjinë Bluetooth® të smartfonit tuaj për të filluar përdorimin e Aria Air.

Gjurmues i përputhshëm

Lidhet me aplikacionin Fitbit ku funksionon së bashku me orët dhe gjurmuesit Fitbit për t'ju dhënë një kuptim më të mirë se si aktiviteti juaj ndikon në peshën tuaj.

Paneli i aplikacionit

Vendosni qëllime, gjurmoni përparimin dhe merrni një pamje më të plotë të shëndetit dhe gjendjes fizike - të gjitha në panelin tuaj në aplikacionin Fitbit.

Përdorues të Shumëfishtë

Lejon përdorues të shumtë të matin peshën e tyre.


Produkte të ngjashme