Blej tani

status:

Kategoritë më të kërkuara

Brendet më të kërkuara

Produkte më të shitura

Sezonale


24h

62 00
69,00 €
-10%
Zbritje

49 00
65,00 €
-25%

12 00
16,00 €
-25%
24h

18 00
32,00 €
-44%

25 00
33,00 €
-24%

49 00
65,00 €
-25%

76 00
101,00 €
-25%

20 00
26,00 €
-23%

28 00
37,00 €
-24%

16 00
21,00 €
-24%

28 00
37,00 €
-24%

10 00
13,00 €
-23%

49 00
65,00 €
-25%

28 00
37,00 €
-24%

13 00
17,00 €
-24%

Krijo një ambient të ri dhe të rehatshëm 

foleja home ofron një koleksion të pasur të produkteve për shtëpinë, të dizajnuara me kujdes për të plotësuar nevojat tuaja të dekorimit.

foleja home ju mund të gjeni:

  • Dizajne moderne dhe elegante.

  • Materiale cilësore nga druri.

  • Montim i lehtë me ndihmën tonë.