Blej tani

status:

Transporti:

Kosto e transportit (përfshirë TVSH-në):

Ne nuk aplikojmë tarifa për transport. Transporti është falas me postën DHL.

Dorëzimi:

Dorëzimi bëhet brenda 2 ditë pune vetëm në Kosovë. Ju lutemi vini re se nuk ka dorëzime të produkteve gjatë fundjavave dhe festave zyrtare.