Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Lojërat e PlayStation 5

PlayStation 5, një nga konzolat e lojërave të gjeneratës së nëntë, vazhdon të rrisë popullaritetin e tij, veçanërisht në mesin e lojtarëve në Turqi, për shkak të lidhjes së Sony me konzolat e lojërave dhe lojërat e gjeneratave të kaluara. Konsola e lojës, e cila vjen me një version të diskut Blu-ray për lojtarët që mbledhin lojëra me disqe, është e pajisur me mundësitë që do të përcaktojnë të ardhmen e botës së lojërave dixhitale në pjesën e përparme të kontrolluesit dhe harduerit të brendshëm. Ajo që lejon që këto mundësi të përjetohen nga dora e parë janë, pa dyshim, lojërat PlayStation 5 të përgatitura posaçërisht për këtë tastierë. Prodhimet e përgatitura posaçërisht për PlayStation 4, të cilat mund të ekzekutojnë pa probleme të gjitha lojërat PS4, përveç gjashtë lojërave PlayStation 5, janë krijuar për të përfituar nga të gjitha aftësitë teknike të konzolës së lojërave të gjeneratës së re. Në veçanti, njësia e ruajtjes me shpejtësi të lartë SSD, e cila bën të mundur eliminimin pothuajse të elementeve të tilla si koha e ngarkimit, lejon të gjithë ata që do të kalojnë kohë me lojërat PS5 të fokusohen më rehat në lojën përpara ekranit. Çmimet e lojërave të PlayStation 5, si nga gjenerata e kaluar ashtu edhe të përgatitura posaçërisht për këtë gjeneratë, janë loja e preferuar; Formohet sipas variablave si data e publikimit, përmbajtja, kompania botuese.

 

Argëtimi fillon tani me lojërat PlayStation 5 për konsol!

Platforma PlayStation 5, e cila është shtëpia e figurave të lojërave dhe personazheve të panumërt të shtuar rishtazi, të njohur për entuziastët e lojërave, u premton lojtarëve një argëtim që nuk e kanë përjetuar kurrë më parë me kontributin e fuqisë së saj të lartë kompjuterike. Kontrolluesi i lojës DualSense, i cili e bën konsolën të pakrahasueshme me çelësat e këmbëzës dhe reagimet vibruese në formë haptike, të cilat mund të ndryshojnë në nivelin e ngurtësisë sipas skenave në lojëra, e çon dozën e argëtimit të lojërave PS5 në krye.

E vënë në dispozicion të lojtarëve nga zhvilluesit dhe botuesit kryesorë të lojërave në botë, prodhimet AAA (prodhimi i lartë) dhe indie pasurojnë bibliotekën e konzolës së re të lojërave PS5. Më e habitshme në mesin e lojërave është padyshim prodhimet specifike të platformës (ekskluzive). Seritë e garave të tipit simulues të Polyphony Digital botuar nga Sony Interactive Entertainment (SIE), lojëra aksioni të përgatitura nga Santa Monica Studio dhe të publikuara nga SIE, prodhime speciale të zhvilluara nga Insomniac Games, e cila më parë ishte e pavarur dhe më pas e përfshirë nga Sony, u mundësojnë lojtarëve të drejtohen në Konsolë PlayStation 5. Në veçanti, versionet e gamifikuara të universeve të librave komik, të cilat pasqyrohen edhe në ekranin e madh, ndiqen me kujdes nga aktorët e rinj. Për shkak të bashkëpunimit mes Sony dhe Marvel, disa seri lojërash superhero janë kryesisht ekskluzive për konsolën e lojërave PlayStation 5. Çmimet ekskluzive të lojërave PlayStation 5 të Sony janë brenda mundësive të lojtarëve, veçanërisht atyre që blejnë lojëra me disqe.

 

Kënaqësia e lojërave në rezolucion 4K dhe 120 fps!

Konzola e lojës së gjeneratës së ardhshme, të cilën Sony e ka pajisur me një procesor dhe kartë grafike jashtëzakonisht të fuqishme në kuadrin e projeksionit të saj të ardhshëm, e bën të drejtën e saj për këtë fuqi duke ekzekutuar pothuajse çdo lojë me rezolucion 4K (2160p) dhe prodhime të zgjedhura në 120 korniza. për sekondë (fps). Në monitorët e televizorit ose kompjuterit që mbështesin këto teknologji, rezolucioni i lartë dhe shpejtësia e sekondës së kuadrit që do t'u japë lojtarëve një përvojë unike të lojës mund të ndryshohet nga opsionet e menysë së lojërave. Disa lojëra PlayStation 5 mund të luhen me 4, 30 dhe 60 fps në rezolucion origjinal 120K, ndërsa prodhimet që afrohen me linjën e fotorealizmit me detaje grafike më të avancuara mund të përjetohen me 1080 fps në Full HD (1440p), WQHD ( 4p) dhe rezolucion dinamik 120K. Lojërat PS5 mund të luhen me çfarë rezolucion dhe në çfarë raporti kornizë-sekondë, disa transmetime lojërash mund të renditen në detaje.

Versionet e ribërjes së lojërave, të cilat ose u lëshuan në tastierat e lojërave PlayStation në të kaluarën ose u shfaqën në platforma të tilla si PC, lëshohen në PlayStation 5 me grafikë të përmirësuar dhe mekanikë të rinovuar të lojës. Lojërat speciale të ribërjes së PS5 të përgatitura nga studio të ndryshme të klasikëve të firmosura nga studiot e lojërave si FromSoftware, e cila ka arritur të krijojë një zhanër unik lojërash vitet e fundit, i lumturojnë shumë ndjekësit e zhanrit. Lojërat e ribërjes, të cilat mund të përfitojnë plotësisht si nga të gjitha mundësitë e kontrolluesit të lojës DualSense, ashtu edhe nga veçoritë teknike të konzollës së lojës, vijnë me mundësi shtesë si ndihma e lojës në proceset e lojërave në internet. Në këtë mënyrë, lojtarët mund të marrin ndihmë në kohë reale nga miqtë e tyre ose lojtarë të tjerë që luajnë të njëjtën lojë kur hasin në rajonin ose armiqtë ku janë ngecur dhe mund të eliminojnë më lehtë elementët që po përpiqen të kapërcejnë. Çmimet e lojës PlayStation 5 në strukturën e ribërjes ndryshojnë në varësi të faktit nëse prodhimet janë një version standard ose koleksionist.

 

Nëse keni blerë versione disku të prodhimeve që kanë ushqyer kulturën tuaj të lojërave nga e kaluara në të tashmen dhe planifikoni ta vazhdoni këtë zakon në anën e PlayStation 5, mund të blini prodhimin që dëshironi duke ekzaminuar çmimet dhe veçoritë e lojërave PS5 dhe pasuroni bibliotekën tuaj të lojërave.

Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Eksploro botën e blerjeve online me një përvojë të thjeshtë me aplikacionin foleja.