Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Tablet Apple

Tabletat janë gjithmonë kategoritë e produkteve të preferuara për sa i përket zgjidhjeve teknologjike. Edhe pse ata janë të aftë të kryejnë pothuajse të njëjtat detyra si kompjuterët laptop dhe desktop, ata janë në komoditetin e një smartphone për sa i përket përdorimit dhe harduerit. Përveç të gjitha këtyre komoditeteve harduerike dhe softuerike, ka shumë marka ambicioze në këtë kategori produktesh që ofrojnë zgjidhje të zgjuara për përdoruesit për sa i përket çmimit.

Apple, e cila është në krye të produkteve në treg falë përvojës dhe teknologjisë së saj shumëvjeçare, ruan suksesin në fushën e kompjuterëve dhe telefonave, edhe në kategorinë e tabletëve. Duke përfshirë produktet e tabletave në çdo grup pajisjesh të gjeneratës së re që zhvillon, ajo ofron përvoja unike për përdoruesit e saj në çdo seri të re. Ai u përshtatet nevojave të përdoruesit në pajisjet që kombinojnë teknologjinë e smartfonit dhe kompjuterit PC me një madhësi ekrani më të madh se 7 inç. Seria kryesore e njohur e tabletave të markës përbëhet nga Apple iPad, Apple iPad Air dhe Apple iPad Pro.

Apple iPad Air

Apple i kushton rëndësi lehtësisë dhe të qenit të lëvizshëm në serinë e tabletave Air. Me peshën e tij tepër të lehtë dhe ergonominë e përshtatshme, i bën gjërat shumë të lehta për grupin që duhet të ketë gjithmonë me vete pajisjet e tyre smart, siç janë studentët dhe njerëzit me jetë aktive të biznesit. Produktet në serinë Pro të markës, nga ana tjetër, po përpiqen të ofrojnë performancë të lartë për sa i përket softuerit dhe të arrijnë sukses superior në punët që kërkojnë efikasitet të lartë. Çdo seri vazhdon të ofrojë një përvojë unike për përdoruesit e saj duke shtuar dhjetëra teknologji të reja në strukturën e saj në çdo brez të ri që zhvillohet.

Ai gjithashtu i kushton vëmendje shtesë për t'u siguruar që kjo përvojë të zgjasë një kohë të gjatë bazuar në kapacitetin e baterisë dhe të mos jetë një barrë për përdoruesit gjatë këtij procesi, dhe përpiqet të mbajë kënaqësinë e klientit gjithmonë në krye. Me produktet e saj që plotësojnë nevojat e njerëzve që janë aktivë në fusha të tilla si arkitektët dhe grafika, me dhjetëra mundësi vizatimi dhe dizajni, stilolapsin Apple tablet dhe pajisjet tjera që ofron në treg, kujdeset gjithashtu të sjellë imagjinatën e tyre në fazën e prodhimit në nivelin më të lirë të mundshëm, dhe ofron motivim për përdoruesit e saj në drejtim të rritjes së produktivitetit.

Apple iPad Pro

Apple iPad Pro, një tjetër seri ambicioze dhe kryesore e markës është në krye me fuqinë e saj të performancës. Pajisja smart tabletë, të cilës Apple i referohet si një "copë magjike xhami", i kalon shumë kompjuterë me shpejtësinë dhe performancën e saj dhe bën përshtypje me kapacitetin e saj. Në serinë Pro, ku performanca e kamerës dhe videove është më e rëndësishme se seritë e tjera, teknologjia e ekranit të retinës së lëngshme është gjithashtu e disponueshme në versionin e saj të fundit.

Me saktësinë më të lartë të ngjyrave në industri dhe reflektim jashtëzakonisht të ulët, iPad Pro është më i miri në fushën e tij. Një gamë e gjerë ngjyrash dhe performanca me shkëlqim të lartë janë gjithashtu ndër shumë teknologjitë e disponueshme në pajisje. Këto pajisje, të cilat janë dëshmuar të jenë më të mirat për sa i përket saktësisë së ngjyrave dhe veçorive të tilla të cilësisë së ekranit, shihen si linja më e avancuar e produkteve të smartfonëve. Marka, e cila e ka dëshmuar veten shumë herë me kamerat dhe teknologjitë që përdor në celularët e mençur, ka vendosur që suksesin e saj në këtë fushë ta përdorë edhe në pajisjet smart tablet.

Përveç modalitetit klasik të kamerës, pajisjet me lente kamerash të gjera dhe ultra të gjera ju lejojnë të jeni në pozicionin më të afërt me përsosmërinë gjatë shkrepjes së videos ose fotografisë. Është shumë e lehtë të bësh punë profesionale me këto kamera të kombinuara me mikrofon dhe altoparlant të cilësisë së lartë.

Apple Tablet dhe Siguria

Sistemi operativ iOS, një nga sistemet operative me muret e zjarrit më të fortë në industri, përdoret në çdo produkt të prodhuar nën emrin e markës Apple. Prandaj, ky sistem operativ, i cili përdoret edhe në kategorinë smart tabletë të markës, mbron të dhënat tuaja me mbështetje shumë të fuqishme softuerike. Me teknologji të tilla si Touch ID dhe skanimi i fytyrës, faktorë shumë të veçantë si shenjat e gishtërinjve dhe fytyrat, të cilat skanohen shumë herë në ditë, ruhen në mënyrën më të sigurt dhe mbahen larg të gjithëve dhe gjithçkaje të dëmshme.

Premtohet nga marka që shumë produkte do të sfidojnë laptopët ose kompjuterët desktop për sa i përket performancës. Procesorët grafikë në pajisje ofrojnë performancë maksimale të qetë për përdoruesit gjatë përvojës. Aksesorët si stilolapsa dhe tastiera po rinovohen dhe zhvillohen vazhdimisht, ashtu si pajisjet. Një nga versionet më të fundit të markës, tastiera magjike nuk ka nevojë për asgjë në fazën e lidhjes.

Mjafton ta afroni tabletin më afër tastierës gjatë përdorimit të kësaj tastierë, e cila është zhvilluar duke përdorur fuqi magnetike. Ju mund t'i arrini produktet me efikasitetin që dëshironi më lehtë duke marrë parasysh nevojat dhe kërkesat tuaja, si dhe dëshirat tuaja gjatë fazës së kërkimit të pajisjeve ambicioze të markës Apple iPad. Nëse merrni parasysh detajet e baterisë së bashku me kapacitetin dhe performancën sipas përdorimit të syn

Si të përdorni tabletin Apple?

Mund të lexoni udhëzuesin e përdorimit të pajisjes për të ekzaminuar dhe eksploruar pajisjen tuaj më në detaje, e cila ka një ndërfaqe shumë të lehtë dhe veçori të përdorimit. Pas instalimit të aksesorëve, nëse ka, duhet të shqyrtoni në detaje manualet e përdorimit. Hapat dhe kalimet ndihmëse në fazën e instalimit të pajisjes janë gjithashtu një nga faktorët që do të ndihmojnë shumë në këtë drejtim. Është metoda më e sigurt për të marrë ndihmë nga shërbimi teknik për problemet që hasni gjatë instalimit dhe përdorimit të pajisjes.

Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Eksploro botën e blerjeve online me një përvojë të thjeshtë me aplikacionin foleja.