Blej tani

status:

Smart watch për fëmijë

Orët e mençura janë me veçori të dobishme për përdorim nga fëmijët, sepse kanë detaje që përfshijnë përgjegjësi serioze, si arritja në vendin që duhet të shkojë i sigurt, të dërgojë njoftim tek prindërit në çdo situatë. Mund të ndiheni më rehat duke blerë një nga orët e mençura për fëmijë që ofrojnë përdorim të lehtë për fëmijët që nuk e kanë mbushur ende moshën e përdorimit të telefonit. Orët e mençura, të cilat mund të karikohen lehtësisht me portat hyrëse USB, tregojnë qëndrueshmëri në varësi të përdorimit të nevojshëm, me një kohë përdorimi që varion nga 48 orë në 3 muaj. Kohët e karikimit përparojnë në mënyrë të kundërt me mundësitë që ofrojnë orët

Orët e mençura më të mira për fëmijë bëjnë më shumë sesa të shfaqin kohën. Ato ofrojnë përfitime për prindërit si telefonatat e urgjencës, mesazhet dhe gjurmimi me GPS për të lehtësuar mendjet tona në ankth. Sigurisht, shumë orë të mençura për fëmijë vijnë gjithashtu me lojëra, modalitete selfie dhe muzikë që tërheqin përdoruesit. Ekzistojnë gjithashtu opsione të menaxhimit të kohës në disa orë inteligjente për t'i përmirësuar ato aftësi te fëmijët ndryshe të shpërqendruar dhe ndjekja e aktivitetit për të inkurajuar lëvizjen.

Shumë prindër natyrshëm janë të shqetësuar për konsumimin e kohës para ekranit tek fëmijët e tyre, kështu që të bësh hapin për të blerë një orë inteligjente për një fëmijë mund të jetë sfiduese. Do t'ju tregoj me veçoritë e secilit, rekomandimet e moshës dhe cilat ofrojnë kontrolle prindërore.

Pse duhet blini një smart watch për fëmijë?

E lehtë për fëmijë për tu përdorur
Kërkesa për orë të mençur për fëmijë është në rritje, duke bërë që prodhuesit e orëve të zgjuara të fokusohen në dizajne që plotësojnë nevojat e fëmijëve dhe prindërve. Shumica kanë funksione bazë që e bëjnë të lehtë për fëmijët deri në pesë vjeç t'i përdorin ato. Nga ana tjetër, celularët e mençur janë krijuar duke pasur parasysh të rriturit, duke e bërë të vështirë gjetjen e pajisjeve celulare të përshtatshme për moshën për fëmijët tuaj.

Për shkak se ato bllokojnë faqet e papërshtatshme për moshën, si mediat sociale, dhe janë krijuar posaçërisht për fëmijët, smart watch për fëmijë janë të lehta dhe të thjeshta për t'u përdorur nga fëmijët. Modeli ideal duhet të ketë një ekran të madh, të lehtë për t'u pastruar, me ikona të thjeshta, në mënyrë që të jetë i lehtë për t'u përdorur nga një fëmijë. Ajo duhet të vijë në ngjyra argëtuese që fëmijët do të duan të veshin dhe të jetë shumë e qëndrueshme.

Dizajni i orës është gjithashtu ideal për fëmijët, sepse i bën shumë më pak gjasa që fëmija të humbasë pajisjen e tij. Plus, smart watch të fëmijëve janë shumë më pak të shtrenjta se celularët e mençur, kështu që nëse pajisja e fëmijës suaj humbet, vidhet ose dëmtohet, kostoja e zëvendësimit nuk do të jetë aq e lartë.

Ofron siguri
Shumica e prindërve shqetësohen për fëmijët e tyre kur ata janë jashtë syve. Sidoqoftë, me një orë të mençur që mban shënim se ku janë dhe ku kanë qenë, mund t'i kontrolloni në çdo kohë. Orët inteligjente më të mira për fëmijë kanë një gjurmues GPS që funksionon kudo në botë dhe dërgon ping të rregullt të vendndodhjes në telefonin e prindërve. Për më tepër, disa orë inteligjente kanë një funksion thirrjeje SOS që u lejon fëmijëve të dërgojnë një sinjalizim te kontaktet e miratuara në rast urgjence.

Megjithëse shumica e orëve të mençura për fëmijë janë krijuar për të dhënë detaje të vendndodhjes së një fëmije, jo të gjithë e transmetojnë atë informacion në kohë reale. Për prindërit që preferojnë përditësimet minutë pas minutë të vendndodhjes së fëmijëve të tyre, blerja e një ore të mençur me aftësi të tilla thjesht ka kuptim.

Orët mund të programohen për të dhënë informacion përkatës në kohë të personalizuara për të mirën e prindërve. Për të marrë të njëjtin informacion nga një smartphone, do t'ju duhet të shkarkoni një aplikacion të palës së tretë që kërkon një abonim shtesë për të aksesuar të gjitha funksionet e tij. Celularët e mençur zakonisht kanë gjurmim GPS, por ky funksion është i lehtë për t'u çaktivizuar. Për më tepër, nuk funksionon nëse bateria vdes (dhe fëmijët nuk kujtojnë gjithmonë të karikojnë pajisjet e tyre).

Me një smart watch për fëmijë, të dhënat e vendndodhjes futen në aplikacion dhe përfshihen me planin ekzistues të të dhënave të orës së mençur për fëmijë. Plus, krahasuar me një smartphone, një smart watch për fëmijë ofron informacion më të detajuar dhe të saktë të vendndodhjes.

Orët e mençura për fëmijë ndihmojnë zhvillimin e fëmijëve

Fëmijëve u pëlqen të dinë se prindërit e tyre u besojnë dhe se njohuritë mund të rrisin besimin e tyre. Blerja e një smart watch për fëmijë është një nga mënyrat për t'u dhënë atyre një ndjenjë lirie ndërsa lëvizin nëpër shtëpi ose jashtë. Ju mund të zvogëloni disa nga stresi që vjen me të qenit prind dhe t'i lejoni fëmijët tuaj të argëtohen duke qenë të pavarur dhe të sigurt.

Çfarë funksioni tjetër kryejn orët e mençura?

Përpos funskioneve të cekura më lartë, orët e mençura mund të ndihmojë në gjurmimin e gjithçkaje që nga hapat që kaloni në ditë, rrahjet e zemrës, kaloritë e djegura dhe shumë më tepër. Aplikacionet e gjurmimit të aktivitetit funksionojnë gjithashtu shkëlqyeshëm sepse inkurajojnë shumë prej nesh të përmbushin qëllimet tona të përditshme të fitnesit dhe të shtyjnë aktivitetin tonë të rregullt fizik duke shfaqur tendenca që vendosin objektiva të reja.

Orët e mençura ofrojnë avantazhe përdorimi në shumë mënyra, mund të zvogëlojnë varësinë tuaj nga telefonat celularë duke dërguar njoftime të menjëhershme në kyçin e dorës suaj për të lehtësuar punën tuaj. E bënë jetën më të lehtë me karakteristikat e tij të shumta deri tek zgjimi me dridhje. Në ekranin e orës së mençur, ku pajisja instalohet lehtësisht mund të gjurmoni kohën që kaloni duke ecur, sasinë e kalorive që digjni, distancën që bëni, rrahjet dhe ritmin e zemrës.

Pasi të shihni emrin e telefonuesit në kyçin tuaj të dorës, mund ta vononi telefonatën me prekjen e orës. Mund të merrni njoftime të rëndësishme me email ose telefonata që duhet të merrni dhe të jepni komente. Mund t'i kryeni të gjitha transaksionet tuaja lehtësisht dhe pa mundim, gjatë punës ose pushimit, nëpërmjet ekraneve të orëve të mençura.  Të dizenjuara për nevoja të ndryshme që u pëlqejnë të gjitha moshave dhe shijeve, orët e mençura mund të përdoren ditë e natë me ndjenjën e të mos qenit në kyçin e dorës me strukturën e tyre të lehtë.

Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Zhytuni në botën e blerjeve online me një përvojë të shfrenuar dhe të rehatshme.