Blej tani

status:

Aksesorë për smart watch

Aksesorët e smart watch i referohen çdo hardueri që nuk përfshihet në funksionimin e një smart watch nga prodhuesi. Këta aksesorë përfshijnë kuti mbrojtëse, rripa të orës mbrojtëse ekrani, karikues, etj. Tregu i aksesorëve të orëve ofron mundësi të jashtëzakonshme për prodhuesit për shkak të numrit të madh të përdoruesve dhe rritjes së konsiderueshme në adoptimin e këtyre orave të mençura. Tregu global i aksesorëve fokusohet në gjashtë rajone, përkatësisht Amerikën e Veriut, Amerikën Latine, Evropën, Azinë Paqësor, Lindjen e Mesme dhe Afrikën.

Cili është qëllimi i aksesorëve të smart watch?

Epo, përgjigja për këtë pyetje është se aksesorët për smart watch janë të rëndësishme, veçanërisht nëse dëshironi të mbroni orën tuaj nga të gjitha llojet e dëmtimeve dhe gërvishtjeve. Aty ku po shpenzoni qindra euro për të blerë një smart watch të ri, shpenzimi i disa më shumë nuk do të dëmtojë dhe nuk është se mbulesat e smart watch janë të padobishme, ato kanë përfitime të ndryshme.

Mbrojtes i ekranit

Jo të gjithë mbrojtësit e ekranit janë bërë të barabartë. Disa ndihen si një ngjitës dhe përdorin plastikë, e cila është e mirë në një majë, por nuk do të bëjë shumë në rast të një rënieje më serioze. Në vend të kësaj, kërkoni xhami të kalitur me një shkallë fortësie të lartë që nuk ndahet kur komprometohet. Mbrojtësi i ekranit që instaloni në orën tuaj duhet të thyhet në një pjesë të fortë, si një rrjetë merimangash, nëse dëmtohet nga një rënie, ndërkohë që ende parandalon që ekrani juaj aktual të zhvillojë vetë ndonjë dëmtim. Jo vetëm kaq, por kushtojini vëmendje prerjeve në mbrojtësin tuaj të ekranit për t'u siguruar që ai të mos mbulojë ndonjë vrimë të mikrofonit ose veçori të tjera të ngjashme që disa ora priren të kenë të ngulitura në ekranet e tyre.

Një karikues i shpejtë dhe një kabllo efikase

Nuk ka asgjë më të keqe se sa të ulesh dhe të presësh që ora e mençur të mbushet mjaftueshëm për të besuar se mund të zgjasë gjatë gjithë ditës. Për më tepër, shumë smart watch kryesorë nuk përfshijnë një karikues në kuti. Nëse jeni të lodhur nga përdorimi i kubeve të karikimit të ngadaltë dhe më pak të fuqishëm me pesë vat që rezultojnë në kohë ngarkimi me dhimbje të gjata, investimi në një karikues të shpejtë është mënyra për të bërë.

Një nga përfitimet kryesore të teknologjisë USB-C është shpejtësia shumë më e shpejtë e karikimit, prandaj kjo lloj lidhjeje është standardizuar gjerësisht në smart watch modernë. Sigurisht, duhet të siguroheni që kablloja që përdorni me karikuesin tuaj të shpejtë, i cili zakonisht është i shkëputshëm, të jetë në gjendje të japë më shumë ienergji në orën tuaj. Për më tepër, është më mirë të kontrolloni se çfarë fuqie mbështet orën juaj për karikimin e tullave, vetëm për t'u siguruar që po merrni.

Rrip për smart watch

Rripi është po ashtu një aksesorë tjetër i smart watch, ku mund të gjeni ngjyra të ndryshme si dhe me materiale të ndyrshme. Shumica e rripave të smart watch janë rezistent ndaj ujit dhe kanë jetëgjatësi. Në momentet kur jeni mërzitur nga rripi i orës suaj dhe dëshironi diçka tjetër, një ngjyrë më verore apo më elegante atë mund ta ndërroni dhe ora juaj do duket më e re dhe më e bukur.

Sa janë të rëndësishme aksesorët e smart watch?

Aksesorët e smart watch janë po aq të rëndësishëm sa një telefon celular në jetën e përditshme. Qoftë karikues, xham mbrojtës apo rrip, këta aksesorë janë të domosdoshëm këto ditë. Siç u tha më lart, aksesorët për smart watch kanë funksione të ndryshme. Disa prej tyre janë të dizajnuara për siguri dhe disa vetëm për pamje.

Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Zhytuni në botën e blerjeve online me një përvojë të shfrenuar dhe të rehatshme.