Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Rrip për matës aktiviteti Xiaomi Band 7, rozë

Numri i produktit: RMU-200002272
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

3 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 05.03.2024 deri 06.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Me ngjyra, në modë dhe me stil

Pavarësisht nëse është e gjelbër, portokalli e gjallë, ulli, e kaltër, rozë ose e zezë , gjeni aksesorin perfekt për çdo rast.


Një dizajn me një pjesë që qëndron në kyçin tuaj

Një dizajn me një pjesë që qëndron në vend ndërsa jeni në lëvizje.


Diagrami i heqjes dhe futjes së pajisjes

Hiqni shiritin dhe tërhiqni rripat nga të dy skajet me duart tuaja derisa të ketë një hendek të vogël midis pajisjes dhe folesë së rripit,

më pas përdorni gishtin për ta shtyrë pajisjen jashtë nga pjesa e përparme e rripit.


Produkte të ngjashme