Blej tani

status:

Numri i produktit: PCK-200000443
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: Front ICT
Brendi Sencor

17 00

Përfshinë TVSH 18%

34,00 €
Ju kurseni: 17,00 €

50 %

Dorëzimi prej 16.04.2024 deri 17.04.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit
  • Gjatësia e kabllit të rrymës 2.6 m
  • Konsumi i energjisë 2000W
  • Pjesa e pasme e dorezës e veshur me gome
  • Butoni i ajrit të ftohtë

Kjo tharëse ka një dizajn ultralight dhe ka 3 nivele të temperaturës dhe 2 nivele të shpejtësisë.

Ka një buton të ajrit të ftohtë dhe pjesa e pasme e dorezës e veshur me gome. Tharësja për flokë Sencor SHD 6600, po ashtu posedon siguresë termike që mbron motorin nga mbinxehja


Produkte të ngjashme