Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Switch D-Link, GO‑SW‑5E, i bardhë

Numri i produktit: MET-200000064
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi D-Link

9 50

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Switch D-Link GO-SW-5E 5-Port i Ethernetit të Shpejtë të desktopit ju lejon të lidhni kompjuterë në shtëpinë ose zyrën tuaj. GO-SW-5E është një shpërndarës( switch ) 10 / 100Mbps i krijuar për të përmirësuar performancën e grupit të vogël të punës ndërsa siguron një nivel të lartë fleksibiliteti. Lidhni GO-SW-5E në shumë kompjuterë për të shkëmbyer fajlla dhe dosje, ose lidheni atë në një ruter për të ndarë një lidhje interneti.


Specifikat

 

Numri i porteve: 5 porte

Lloji kryesor i porteve: 100BASE-TX Fast Ethernet

Kapaciteti:1 Gbps

D-Link Green: Po

Detajet
Numri i porteve Ethernet: 5


Produkte të ngjashme