Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Wireless 3G HSPA + Router, DWR‑512, D-Link, e bardhë

Numri i produktit: MET-200000061
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi D-Link

84 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Ju mund të hyni në Internet përmes browserit të Internetit ose përmes një lidhjeje 3G, thjesht duke futur një kartë SIM në slot SIM. Pasi të jeni lidhur, ju dhe familja juaj mund të ndani një lidhje interneti 3G përmes një rrjeti të sigurt Wireless N 150.

Ruteri Wireless N 150 3G 7.2 Mbps vjen me një prizë telefoni për të lidhur telefonin tuaj standart, kështu që ju mund të bëni dhe t'i përgjigjeni thirrjeve telefonike të drejtuara në linjën tuaj 3G, edhe kur jeni i lidhur në Internet. Ju mund të shfletoni në internet, të bëni thirrje telefonike dhe të dërgoni dhe merrni SMS në numrin e telefonit tuaj celular direkt nga ruteri, të gjitha në të njejtën kohë.

Detajet
Numri i porteve Ethernet: 5
Shtrirja e Wi-Fi-së: 8 m


Produkte të ngjashme