Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Ruter D-Link Wi-Fi AC1200 MU-MIMO Gigabit DIR-842

Numri i produktit: MET-200000059
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi D-Link

74 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 02.03.2024 deri 04.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Routeri DIR-842 Wireless AC1200 MU-MIMO Dual Band kombinon shpejtësinë më të fundit Wi-Fi Dual Band Wave 2 802.11ac me porte Gigabit Ethernet për të siguruar një rrjet pa ndërprerje. Karakteristikat e avancuara të sigurisë DIR-842 i mbajnë të dhënat të sigurta nga rrjeti i padëshiruar ndërhyrës, ndërkohë që shtrirja dhe besueshmëria e rritur e teknologjisë AC Wireless ju lejon te qëndroni të lidhur edhe nën përdorimin e rëndë të rrjetit ose në dhomat që kanë sinjal të keq wireless. Routeri Wireless AC1200 MU-MIMO Dual Band azhurnon rrjetin tuaj në teknologjinë më të fundit Wireless me shpejtësi të lartë për t'ju sjellë shpejtësi Wi-Fi deri në 1,167 Mbps1 (867) Mbps në brezin frekuencor 5 GHz dhe 300 Mbps në brezin frekuencor 2.4 GHz) kështu që mund te plotësoni kërkesën gjithnjë e më të madhe nga aplikacionet multimediale.

Teknologjia MIMO (MU-MIMO),mund të dërgojë dhe marrë të dhëna nga pajisjet në të njëjtën kohë per te rritur shpejtësnë dhe efikasitetin,është njejt si të kesh shumë rutera në shtëpinë tënde. Për më tepër, 10/100/1000 port Gigabit Ethernet me kabllo ju japin performacë të qëndrueshem, të besueshem për pajisje të tilla si TV të mençur, kompjuter lojrash dhe hapësira ​​ruajtëse të rrjetit. Quality of Service (QoS) i integruar, ju lejon të vendosni përparësi ndaj trafikut të rëndësishëm për të siguruar që aplikacionet tuaja te preferuara po marrin Bandwidht ne menyre optimale.

Routeri Wireless AC1200 MU-MIMO vazhdon një tel me Dual Band, duke ju lejuar këtë përdorni dy (Band) Wi-Fi, me shpejtësi të lartë për një performancë optimale Wireless. Kerkoni në internet, bisedoni dhe luani lojëra në internet në brezin 2.4 GHz me telefonin tuaj inteligjent dhe kompjuterë, ndërsa beni Stream në brezin 5 GHz.

Për më tepër, secila bandë mund të funksionojë si një rrjet i veçantë Wi-Fi, duke ju shtuar aftësinë për të personalizuar rrjetin tuaj per nevojën tuaj.

Mund të konfiguroni një zonë Guest dhe tu jepni vizitorëve akses në Internet pa u dhënë atyre akses në pjesën tjetër të rrjetit tuaj.


Specifikat


Device Interfaces • IEEE 802.11 ac/n/g/b/a wireless LAN

• 10/100/1000 Gigabit Ethernet Internet WAN port

• Four 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN ports

LEDs 

• Power

• Internet

• WLAN

• LAN (x4)

• WPS

Antenna Type • Four external antennas

Operating Frequency

 • 2.4 GHz band: 2400 - 2483.5 MHz 

• 5 GHz band: 5150 - 5725 MHz

Standards 

• IEEE 802.11ac

• IEEE 802.11n

• IEEE 802.11g

• IEEE 802.3ab

• IEEE 802.11b

• IEEE 802.11a

• IEEE 802.3u

Minimum Requirements

• Internet Explorer 9, Firefox 20.0, Chrome 25.0, Safari 5.1,

or other Java-enabled browser

• Cable/DSL modem or other Internet Service Provider

equipment with Ethernet port

Security 

• WPA & WPA2 (Wi-Fi Protected Access) 

• WPS (Wi-Fi Protected Setup)

Advanced Features 

• Web setup wizard

• QoS (Quality of Service)

• DMZ (Demilitarized Zone)

• Multicast support

• Firewall - Network Address Translation (NAT)

• Guest zone

• IPv6 ready

Detajet
Lloji i antenës së Wi-Fi-së: Antenë e trefishtë (2.4 GHz/5 GHz/5 GHz)
Numri i porteve Ethernet: 4


Produkte të ngjashme