Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000008
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

7 50

Përfshinë TVSH 8%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Shijoni lëvizje të sakta dhe pa probleme gjatë llogaritjes ose shfletimit me mausin ACME MW16 Wireless. Shoqëruar me madhësi kompakte, është i lëvizshëm dhe i përshtatshëm për tu transportuar për njerëzit që janë gjithmonë në lëvizje. Plus, nuk ka nevojë të instaloni ndonjë program të veçantë për të përdorur. Ka një dizajn modern të thjeshtë dhe mbështet teknologjinë Bluetooth. Lidhni mausin me laptopin apo kompjuterin tuaj nëpërmjet portës USB. Është projektuar për të dy duart, me dy butona dhe një rrotë. Punon me një sensor lëvizjeje optike me 1000 dpi.


Specifikat


Lloji:Maus optik pa tel

Lidhjet:Lidhje pa tela (2.4 GHz)

DPI:1000

Lloji i lidhësit:USB

Numri i butonave:3

Përputhshmëria:Windows XP / Vista / 7/8/10

Lloji i sensorit:Optik