Blej tani

status:

Instruksionet për fshirjen e llogarise

Na vien kea per vendimin tuaj per te fshire llogarine tuaj dhe ne jemi këtu per te ndihmuar qe procesi te jete sa më i drejtperdrejte.


Per te derguar kerkese për fshirje t llogarise, ju duhet te ndiqni këto hapa:

  1. Ju lutem dergoni email në  [email protected]
  2. Titutlli: 'Kerkese per fshirje te llogarise'
  3. Permbajtja: E-Mail adressa e llogarise tuaj në foleja

Logaria juaj do te fshihet për 24-48 orë.

Faleminderit që ishit pjese e foleja.