Blej tani

status:

Harley & Cho Feeding Station (M (42x21cm), Guri i kaftë + i zi)

Numri i produktit: HCH-200000006
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Harley & Cho
Brendi Harley & Cho

135 46

Përfshinë TVSH 18%

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit
  • MIRËQENIA E KAFSHËVE: Me stacionin e të ushqyerit përmirësohet qëndrimi i kafshës në qafë, shpatulla dhe pikat e presionit.
  • STABILITETI: Stacioni i ushqimit është i qëndrueshëm dhe i vështirë për t'u kthyer, veçanërisht falë bazës metalike.
  • PASTROHET LEHTË: Tasat mund të fshihen mjaft lehtë dhe pa shumë përpjekje.
  • PROMOVON PASTËRTINË: Sipërfaqja parandalon mbetjet e ushqimit në dysheme.
  • REZISTENT NDAJ UJIT: Prandaj, stacioni i ushqimit është i përshtatshëm edhe për përdorim të jashtëm.

 

Ushqyesi i rregullueshëm i lartësisë së Serisë Lift Stone është i fortë, i transportueshëm dhe një shtesë e shkëlqyer për një interior modern. Ky stacion ushqimi është një alternativë e shkëlqyer për tasat "trekëmbësh" në këmbë. Stenda mund të rregullojë lartësinë e saj në mënyrë që kafsha juaj të ushqehet. Lartësia rregullohet me vida: Mund ta ngrini ose ulni tryezën në çdo kohë. Gjatësia e një treni është 5 cm. Lartësia minimale është 10 cm, maksimumi është 45 cm


Produkte të ngjashme