Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300028444
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Orvaldi

98 00

Përfshinë TVSH 18%

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

-UPS është lloj furnizues me energji të pandërprerë (UPS) që përdor një dizajn ndërveprues të linjës. Ai siguron rezervë baterie dhe mbrojtje nga energjia për pajisjet e lidhura, të tilla si kompjuterë dhe pajisje të tjera elektronike.

Detajet
Frekuenca: 50 Hz,60 Hz
Kohëzgjatja e karikimit: 8 h
Mbështet daljen USB: Po
Ngjyra: E zezë
Pesha: 6 kg


Produkte të ngjashme