Blej tani

status:

Pllakë amë ASUS P12R-M, Intel C252 LGA, 200 micro ATX

Numri i produktit: ACN-300022332
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

326 00

Përfshinë TVSH 8%

365,00 €
Ju kurseni: 39,00 €

11 %

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

ASUS P12R-M është një plakë amë micro ATX e krijuar për t'u përdorur me chipset Intel C252 dhe procesorë LGA 1200. Kjo pllakë mbështet memorien ECC dhe përmban porte të shumta SATA dhe USB, si dhe hapësira për zgjerimin e komponentëve shtesë.


  • Ideale për përdorim në distancë të zyres apo mjedise të përditshme në biznese 
  • Përmban 6 SATA HDD dhe dy slota PCI Express 4.0
  • Ofron mbështetje për portin HDMI 1.4 dhe perfomancë deri 32 Gbps.


Detajet
Lloji i memories: DDR4-SDRAM
Mbështetja e formës së pllakës amë: micro ATX
Memoria e brendshme: 128 GB
Numri i porteve: 2
Numri i porteve Ethernet: 1
Wi-Fi: Po


Produkte të ngjashme